شماره شبهه : 1553
متن شبهه :
آیا احکامی که خداوند وضع کرده با سیر تکامل بشری منافی نیست ؟ روابط محدود دختر و پسر مال 1400 سال پیش بود . الان عصر مدرنیته است
🔆پاسخ شبهه:
🔎
@GhararGahShayeat
1⃣مشکل اساسی عدم یا ضعف شناخت و ایمان نسبت به خداوند علیم ، حکیم ، خالق و مالک است ، نه احکام خدا . بالأخره هر کس که اندک شناخت و ایمانی نسبت به خدا و بالتبع اسلام و قرآن داشته باشد ، هیچ گاه گمان نمی کند که لابد فکر و اندیشه و علم بشر امروز از خالقش پیش افتاده است ! یا گمان نمی کند احکام خدا امروز کارآیی ندارد ! این اتهامات ریشه در اندیشه انحرافی یهودیت دارد که در تورات هم نمونه های بسیاری دارد ،می خواهند این تفکرات که اصطلاحاً به آن «اسرائیلیات» گفته می شود را در اندیشه مسلمین نفوذ دهند.
2⃣موضوع اصلی مسائل شرعی نیست ، چرا که هر کدام را بگویید ، مثال دیگری می آورند ، بلکه می خواهند بگویند : «اسلام به درد امروز نمی خورد»
🔎
@GhararGahShayeat
3⃣روابط دختر و پسر ، علاقه روحی و روانی و قلبی آنها و نیز کشش جنسیتی آنها نسبت به یک دیگر ، از ابتدای خلقت بشر بوده ، و تا آخر الزّمان نیز خواهد بود و هیچ حادثه ای آن را تغییر نمیدهد ، چرا که خلقت تغییر نمی یابد . «لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ» . دقت کنیم که با پیشرفت علمی و رشد و توسعه جوامع ، تکنولوژی و صنعت تغییر یافته است، نه انسان . تکامل ابزار،تکامل انسان نیست.
🔮نگاه غلط به گذشته و گذشتگان :
4⃣به چه دلیل هر گونه ساختار شکنی و ناهنجاری رفتاری را مصداق و جلوه ی "مدرنیته" می دانند؟ مگر گذشتگان چنین ناهنجاری هایی در رفتارهای فردی و اجتماعی خود نداشته اند؟ چطور شد که دین خدا را "ارتجاع" می نامند ، اما بازگشت به فرهنگ ها ، عادتها و رسوم منحط گذشتگان (حتی بسیار دور را) "مدرنیته" می نامند؟! برخی گمان می کنند که چون در گذشته وسایل ارتباطی مدرن نبوده است ، لابد انسان ها نیز به لحاظ ماهیتی و خلقتی و نیازها و میل ها متفاوت بوده اند ! اما این نگاه و تصور بسیار خطایی است.
🔎
@GhararGahShayeat
ً 5⃣آرایش های آنچنانی سابقه ی بسیار قدیمی تری دارد ، تا جایی که خداوند متعال در قرآن کریم به زنان مؤمن می فرماید : «و َلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ» مانند زنان دوران جاهلیت خودآرایی و خودنمایی نکنید.
6⃣ بد حجابی و بدن نمایی ، سابقه در تاریخ بشر دارد ، که اگر نداشت ، دیگر احکام و حدود حجاب در قرآن کریم بیان نمی شد و نمی فرمود به زنان مؤمنه بگو : «يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ؛ چادرها (پوشش های بلند) خود را بر خويشتن فرو پوشند». اگر توسط معصومین (ع) توصیه شده که زنان و مردان در لباس ، رفتار ، لحن گفتار و ... ، خود را شبیه یکدیگر نکنند ، لابد چنین مصادیقی وجود داشته است.
🔎
@GhararGahShayeat
7⃣اگر خودآرایی ، آرایش و بد حجابی و ... رایج بوده ، بالتبع زمینه هیزی و دید زدن هم هم رایج بوده است ، چنان که شأن نزول آیه فوق همین بوده است و نیز به صراحت می فرماید که مردان چشم فرو اندازند (قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ) ، زنان چشم فرو اندازند (و َقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ).
8⃣خودنمایی و تحریک از سویی و دید زدن و هیزی از سوی دیگر ، میل و رغبت به ارتباط ایجاد می کند ، پس برقراری روابط به شکل دوست پسر و دوست دختر هم وجود داشته که فرمود ازدواج کنید و دوست نگیرید . (غَيْرَ مُسَافِحِينَ وَ لاَ مُتَّخِذِي أَخْدَانٍ)
9⃣زنا و انواع روابط جنسی چون لواط یا همجنس بازی زنان نیز بوده که این همه آیه در خصوص «حفظ فرج» آمده است ، تا آنجا که از صفات و ویژگی های اصلی مؤمن حفظ خود از روابط جنسی نامشروع «وَالَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ / المعارج 29» بیان شده است . قوم لوط بخاطر رواج لواط عذاب شدند
🔎
@GhararGahShayeat
ادامه مطلب 👇👇👇