📌 شماره شبهه : ۳۲۶۵
🔆 متن شبهه :
اگرجلودرب منزل یاپارکینک شما، ماشین توقف کرده وشماعجله دارید که ازوسیله نقلیه خوداستفاده نمایید ، ولی صاحب ماشین رانمی شناسید !
کافیست که شماره پلاک خودرو را به شماره ۲۱۸ راهور اطلاع دهید!
راهوار باگرفتن شماره همراه صاحب خودرو، ایشان رامطلع ودرخواست جابجایی وسیله نقلیه ورفع سدمعبر مینماید !!
لطفاً به اشتراک بزارید...!
شاید به درد دیگران همبخوره .!!
دوستان عزیز برای گرفتن اسنپ نیازی به اینترنت همراه ندارید فقط با گرفتن شماره ۱۹۳ ودادن مبدا و مقصد اسنپ بگیرید، وبجز این کار هر مشکل مربوط به تاسیسات آب و گاز در شبانه روز یا مثلا تو خیابون ماشینت خراب میشه یا به تمیزکار یا به باربری نیاز داشته باشی کافیه با ۱۹۳ تماس بگیرید.
شماره تلفن ۱۴۹۰ برای پیدا کردن داروهای کمیاب واقعا مفید و عالیه
اشتراک بذارید شاید کسی احتیاج داشته باشه و مشکلش حل بشه.
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ پلیس راهور: شماره ۲۱۸ نداریم
معاون اجتماعی پلیس راهور برخی اخبار درباره وجود شماره ۲۱۸ برای اعلام توقف خودرو مقابل در پارکینگ را رد کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
سرهنگ جهانی در ارتباط با برنامه پیگیری شبکه خبر گفت: در نیروی انتظامی تنها سه شماره ۱۱۰، ۱۲۰ و ۱۹۷ داریم.
2️⃣ وی از هموطنان خواست در صورت برخورد با مواردی همچون پارک خودرو در مقابل در پارکینگ تنها با شماره ۱۱۰ تماس بگیرند. سرهنگ جهانی گفت: همکاران ما در این بخش با ورود به سیستم شماره گذاری، تلفن مالک خودرو را دریافت و با وی تماس میگیرند تا برای جابجایی خودرو اقدام کند.
3️⃣ معاون اجتماعی پلیس راهور همچنین با بیان اینکه شارع عام (خیابانهای عمومی) در اختیار همه است گفت: هیچ کس حق ندارد محلی را به هیچ عنوان پارکینک اختصاصی خود بداند.
lish.ir/1N2w
4️⃣ شماره 1490 مرکزی برای پاسخگویی و اطلاع رسانی داروها و سموم است
lish.ir/1N2x
آیا تا به حال با ۱۴۹۰ تماس گرفتهاید؟
lish.ir/1N2z
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
👈
#قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634