🔰 مطالبه گری جواب می دهد / رئیس اتحادیه بانوان آرایشگر مشهد نیز مجبور به شفاف سازی درباره ممنوعیت کاشت ناخن شد
🔺 روز گذشته خبری مبنی بر اعمال برخی ممنوعیتها در آرایشگاههای زنانه مشهد در فضای رسانهای کشور مطرح شد.
🔺 رئیس اتحادیه آرایشگاههای زنانه در مشهد، در پاسخ به چرایی علت ممنوعیت انجام بعضی موارد در آرایشگاهها گفت: طبق جلساتی که برای ما گذاشتند، کاشت ناخن به دلیل این که به لحاظ شرعی نماز ندارد و گفته شده که وضو گرفتن و غسل به صورت جبیره در این موارد اشتباه است، در مشهد نباید انجام شود.
دیگر موارد هم مثل تزریق ژل، بوتاکس، پیرسینگ و... به دلیل تداخل پزشکی نباید در سالنهای زیبایی انجام شود.
هرچند در مورد اپیلاسیون مشکلی وجود ندارد ولی قسمت شرمگاهی نباید انجام شود.
در زمینه تتو نیز مجوز جدید داده نمیشود و در صورت جابهجایی مکانی آرایشگاه مجوز تمدید نخواهد شد به این دلیل که رنگ مورد استفاده در این کار برای پوست مضر است.
🔺وی در پاسخ به این سوال که در اپیلاسیون چطور امکان نظارت وجود خواهد داشت؟!
فقط به این پاسخ بسنده کرد که: ما اعلام کردیم این کار نباید انجام شود !!!
🔺سالارزاده در جواب این پرسش که آیا این ممنوعیت شرعی، استناد قانونی هم دارد؟
تصریح کرد: چون چند نفر اعلام کردند از لحاظ شرعی ایراد دارد به لحاظ قانونی هم به ما گفتند که نباید انجام شود. در حالی که سالن دارهای ما مجاز به انجام کارهای مانیکور، تزیین ناخن و ناخن مصنوعی هستند اما کاشت ناخن نباید انجام شود چون امکان برداشتن آن نیست و در جلساتی که با اماکن و دادستان داشتیم گفتند باید از این کار جلوگیری شود.
🔺در ادامه رئیس اتحادیه آرایشگاههای زنانه در پاسخ به این سوال که آیا این اتفاق در دیگر شهرها هم میافتد یا خاص مشهد است، گفت: ما نیز این موضوع را مطرح کردیم که گفته شد مشهد یک شهر مذهبی است و از این شهر شروع شده است.
🔺اگر در آرایشگاه انجام نشود...
سالار زاده افزود: هم اکنون تقریباً 80 درصد خانمها کاشت ناخن دارند، (!!!!) جمعآوری و ممانعت از این کار سخت است؛ من مطرح کردم اگر در سالنها انجام نشود، این افراد در خانهها و حتی زیرزمینها این کار را انجام میدهند و کسی که مایل به کاشت باشد وسایل زیادی احتیاج ندارد و حتی در منزل خودش انجام میدهد.
با این حال گفتند خیر نباید انجام شود و ما هم تابع دستور هستیم در نتیجه اطلاعرسانی به آرایشگرهای پروانهدار انجام شده و گشتهایی هم برای نظارت بر سالنها وجود دارد. در جلساتی که در سازمان صنعت و معدن، دادسرا، افرادی از کمیسیون نظارت و دیگر رؤسای اتحادیهها و اتاق اصناف برگزار شد این دستور به ما ابلاغ شده است. وی به مطالبههای مردمی که در دادسرا مطرحشده نیز اشاره کرد و گفت: نمایندگان آنها نیز در جلسات حضور داشتهاند.
🔺در پایان سالار زاده بیان کرد: از عوارض این کار شکلگیری و افزایش مراکز غیرمجاز است و جایی که تابلو نداشته باشد ما اجازه ورود نداریم، در جلسات به این موارد اشاره کردیم و در نهایت تصمیم گرفته شد.
🔺🔹منتها خانم سالارزاده به این نکته اشاره نکرد که آیا می توان با همین استدلال، فروش مشروبات الکلی و مواد مخدر را نیز آزاد نمود؟
🔺🔹 حال ببینید فعالان مشهدی چه تلاشی کردند تا توانستند این مسئولین بی اعتقاد به اجرای قوانین را ملزم به اجرای قانون نمایند. 😁
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir