🔴
انقلاب جنسی؛ تمایز لیبرال دموکراسی با مردم سالاری دینی
▪️دهه یِ شصتِ قرن بیستم میلادی، شروع یک انقلاب بود که به انقلاب جنسی معروف شد. انقلابی با پیشرانی زنانِ مثلا انتلکتوال یا روشنفکر و پشتیبانی مردان هرزه و چشم چران که حواسشان نبود چه بلایی بر سر نسل آینده و جامعه خود می آورند.
▪️اما هدایت این انقلاب جای دیگری بود. جایی که هدایت همه این جریانات را در اختیار دارد. کسانی که صحنه گردان اصلی ساختار سیاسی اجتماعی آمریکا هستند و آنها کسانی نبودند جز الیگارش های طرفداری برده داری نوین، طرفدار بهره کشی جنسیتی از زن، برای کسب درآمد بیشتر!
▪️در واقع این دسته که قرآن از آنها به ملأ قوم یاد می کند و در فقه روابط بین الملل این مفهوم قرآنی را مفصل بحث کردیم و بخشی از این الیگارشی اقلیت گرا اما پر هیبت و پر زرق و برق را توضیح داده ایم، بسیار حساب شده هدایتگر ایجاد و تداوم این جریان شدند.
▪️ساختار الیگارشی به نحوی است که هر سرمایه دار برای دستیابی به مطامع و هوای نفس خودش، کمپینی بزرگ ایجاد می کند و با تزریق پول به قشرهای مختلف در عرصه سینما، موسیقی، ورزش،دانشگاه و صنوف دیگر، شروع به ایجاد قبح شکنی در مورد "تابوهای اجتماعی" می کنند.
▪️خیال نکنید، صحبت از هم جنس بازی و برخی رفتارهایی که در قرن 21 تبدیل به رویه ای عادی شده است در آن سالها هم عادی بود
خیر
به شدت جامعه آن زمان، اینها را پس می زد و به هیچ نحو عادی نبود
▪️اما به تدریج با تزریق پول الیگارشها و ساخت فیلمها، ترانه ها، حمایت ورزشکاران معروف از آن تابوشکنی ها، توجیهات فلسفی و علمی دانشمندان علوم مختلف و نوشتن رمانها و سایر موارد، کمپین های آنها جمعیت بزرگتری مخصوصا از بین جوانان خام و جویای نام، به خود جذب می کرد و آنوقت این جمعیت تعیین کننده انتخابات در سیستم لیبرال دموکراسی می شد.
▪️یعنی دو حزب اصلی آمریکا همیشه رای دهندگان ثابت و سنتی خودشان را داشتند و زمانی می توانستند پیروز میدان رقابت باشند که بتوانند جریانات این شکلی را جذب کنند.
▪️و از آنجا که لیبرال دموکراسی در واقعیت یعنی پولوتاکراسی و حکومت پول و سرمایه و حکومت الیگارشی، انقلاب جنسیتی در غرب پیروز شد و هر چه جلوتر رفتیم تابوهای بیشتری را شکستند تا رضایت ظاهری هوای نفس جوانان اما در واقع رضایت ملأ قوم یا الیگارشی را کسب کنند.
▪️اما اینجا ولایت بازار، ولایت پول و ولایت الیگارشی حاکم نیست .در ایران ما ولایت از آن فقیه جامع الشرایط است که اگر همه دنیا هم علیه احکام الهی قیام کنند و بگویند ما انقلاب جنسیتی می خواهیم، مقابل همه کفر و فساد و فحشا و منکر آنها می ایستد و می گوید، حسبی الله!
فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ «129/ نور»
پس اگر (از سخنان خداوند) روى گردان شدند، بگو: خداوند مرا كافى است، هيچ معبودى جز او نيست، تنها بر او توكّل كردهام و او پروردگار عرش بزرگ است.
▪️و این تفاوت لیبرال دموکراسی یا "سبیل الغی" با مردم سالاری دینی یا "سبیل الرشد" است.
لیبرال دموکراسی پوپولیسیت ترین مدل حکمرانی دنیاست که اغواگرایانه همه را به سمت سراب سوق می دهد، اما مردم سالاری دینی، کارش هدایت رشدگونه مردم و مبارزه منطقی و جهادگونه با هوای نفس ملأ قوم و مزدوران آنهاست.
لذا مجدد در چالش بین لیبرال دموکراسی و مردم سالاری دینی، این مردم سالاری دینی است که پیروز میدان خواهد بود. ان شاء الله
#زن_عفت_افتخار
✍محمد علی رنجبر
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13