🎙 گفتوگوی خبرگزاری حوزه با آیتالله علیدوست (۲)
🔹روزی آیتالله یزدی با حقیر تماس گرفتند و فرمودند: از شما میخواهیم که عضو
#جامعهمدرسین شوید. خدمت ایشان عرض کردم من تا به امروز درباره این موضوع فکری نکردهام و سرگرم کارهای خود بودهام؛ اگر اجازه دهید، یک هفتهای فکر کنم و بعد به شما اطلاع دهم.
بعداً فکر کردم دیدم، جای خوشسابقه و خوشاعتباری است که می شود کارهایی انجام داد و عضو آن شدم.
🔹کمیتهای در جامعه مدرسین وجود دارد که افراد را در نظر میگیرند و برآورد میکنند که مثلاً فلان آقا اثباتاً و ثبوتاً میتواند عضو این جامعه باشد. بعداز انتخاب، از مجاری گوناگون اخبار و سابقه شخص را مورد مطالعه قرار میدهند و پساز آن، در شورای عالی جامعه مدرسین رأیگیری میشود.
🔹در جامعه مدرسین با کمتر از ۱۷ نفر جلسه رسمی نمیشود و از این ۱۷ نفر، حتماً باید ۱۴ نفر به شخص مورد نظر رأی دهند؛ لذا اگرگاهی جامعه در برخی مباحث دیر به تصمیم میرسد به همین دلیل است. در این جلسات، قاعدتاً مخالف و موافق صحبت میکند و تصویب میشود که فلان شخص مورد نظر، عضو جامعه مدرسین شود یا خیر.
اگر موضوع همانند ریاست جمهوری مهم باشد، باید دو سوم اعضای جامعه مدرسین رأی دهند و ۱۴ نفر کافی نیست.
🔹سلیقههای مختلف به این معنا که یکی
#انقلابی یا دیگری ضدانقلاب باشد، در جامعه مدرسین نداریم؛ یعنی اشتراک در استراتژی میان همه اعضا وجود دارد؛ اما اختلاف در تاکتیک وجود دارد؛ گاهی مواقع بحث و سر و صدا هم میشود؛ حتی بیشتر از آنچه که بیرون منعکس میشود، اختلاف نظر عالمانه هست و بحثهای زیادی صورت میپذیرد.
🔹ایام
#انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ و ۹۶ واقعاً بحث شد. یکی از کسانی که صحبت کرد، خود بنده بودم و بیان کردم که آیا هیچ موقع آمدیم کار میدانی انجام دهیم که نظر جامعه مدرسین به چه مقدار موثراست؟ آیا ضرورت دارد که این کار را انجام دهد؟ به نظرم جامعه مدرسین باید اهداف و شرایطی را که مدنظر دارد بیان کند؛ اما اینکه اکثریت جامعه به فلان شخص رسیدند یا اکثریت حاضر در جلسه به فلان شخصیت رأی دادند را قبول ندارم.
▫️▫️▫️▫️
آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید: 👇
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99