فروش فوقالعاده ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو با یک شرط جدید
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) با بیان اینکه دو خودروساز اصلی کشور ماهانه ۲۵ هزار دستگاه خودرو به منظور کاهش التهابات بازار به متقاضیان عرضه خواهند کرد، از برنامه فروش فوقالعاده ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو با موعد تحویل حداکثر سه ماهه تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر پابرجا بودن محدودیتهای قبلی برای ثبتنام در این طرح، متقاضیان در زمان ثبتنام بایستی ۱۰ درصد از مبلغ خودرو را واریز کنند.
(این ۱۰ درصد را ما از مردم دریافت نمیکنیم؛ این مبلغ از زمان ثبتنام تا زمان اعلام منتخبان قرعهکشی در حساب واسط، در یک حساب بانکی به اسم فرد متقاضی خواهد ماند. در حقیقت این مبلغ در حساب فرد بلوکه شده و قابل برداشت نخواهد بود و وارد حساب خودروساز نخواهد شد.)
این تصمیم برای این گرفته شده است که وقتی مبلغی از متقاضی برای ثبتنام دریافت نشود، تعداد ثبتنامها زیاد میشود و مردم میگویند " سنگ مفت، گنجشک مفت؛ فعلا ثبتنام کنیم تا ببینیم چه پیش میآید".
* تفاوت دیگری هم که وجود خواهد داشت؛ این است که منتخبان بایستی ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام اسامی، مبلغ خودرو را تهیه و به حساب خودروساز واریز میکردند اما اکنون این مهلت به ۱۲۰ ساعت (پنج روز) افزایش پیدا کرده است.
* حداکثر زمان تعیین شده برای تحویل ۱۵۰ هزار دستگاه خودروی مذکور یک تا سه ماه پس از ثبتنام قطعی متقاضیان خواهد بود. تعداد خودروهای قابل عرضه بیشتر شده و ماهانه به طور متوسط ۲۵ هزار دستگاه خودرو (طی دو مرحله که احتمالا هر دو هفته یکبار خواهد بود) از انواع تولیدات ایرانخودرو و سایپا وارد سیستم فروش فوقالعاده خواهد شد و منتخبان ظرف مدت یک تا سه ماه خودرو خود را تحویل خواهند گرفت.
🔺هادرون؛ بزرگترین کانال خبری استان یزد در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/79757312Cb9283fe96c
@haderoon
www.haderoon.ir