💢
حضور ترامپ و زمزمههای مذاکره
🔹«معصومه ابتکار» معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور در دولت دوازدهم در قالب یک پیشنهاد خطاب به رئیس دولت چهاردهم گفته است: «معتقدم دولت پزشکیان حتی میتواند با دولت جمهوریخواه ترامپ مذاکره کرده و شرایط بهتری برای منطقه و جهان ایجاد کند.» البته در این روزها چنین سخنانی از برخی افراد سرشناس نیز شنیده میشود؛ اما آیا واقعاً ترامپ ناجی جهان خواهد شد؟
🔸ترامپ چند روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری گفت: «آنچه ما میخواهیم صلح است.» کمپین ترامپ روی بیلبوردهای بزرگراههای میشیگان و در جریان بازدیدها از آنجا، استدلال میکرد که او «طرفدار صلح» در خاورمیانه است؛ در حالی که هریس را طرفدار رژیم صهیونیستی معرفی میکرد؛ اما ترامپ در یک هفته پس از پیروزی در انتخابات، افرادی را برای کابینهاش معرفی کرده است که یا بهصراحت از شهرکسازی و الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی حمایت میکنند، یا از کوچکترین پیشنهادی برای انتقاد از رژیم صهیونیستی بهشدت انتقاد میکنند.
🔹«هگزا» گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت دفاع، الحاق کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی را تأیید کرد؛ «الیز استفانیک» نامزد ترامپ برای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل هم رویکرد مشابهی دارد؛ «مارکو روبیو» گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت خارجه، از حامیان رژیم صهیونیستی است. این رویکرد، اعرابی را که به ترامپ رأی دادند، ناامید کرده است. آنان معتقدند دولت آتی آمریکا نیز تمام عیار حامی رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🔸از سوی دیگر «فایننشال تایمز» به نقل از منابع نزدیک به تیم دونالد ترامپ، اعلام کرد ترامپ قصد بازگرداندن سیاست «فشار حداکثری» علیه ایران را دارد؛ راهبرد «فشار حداکثری» با هدف بازگرداندن ایران به میز مذاکره برای حصول یک توافق جامع بر سر برنامه هستهای این کشور اجرا میشود. در میان کابینه آینده ترامپ نیز رویکرد مناسبی نسبت به ایران دیده نمیشود.
🔹«الیز استفانیک» نامزد ترامپ برای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل را یکی از مدافعان ترامپ در ترور شهید سلیمانی معرفی میکنند. استفانیک در آخرین موضعگیری خود علیه ایران ۲۰ آبان در ایکس نوشت: «ایالات متحده آماده است تا به کارزار فشار حداکثری رئیسجمهور ترامپ علیه ایران بازگردد.» طرح «مارکو روبیو»، گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت خارجه، با نام «قانون توقف حمایت از نفت ایران »(SHIP) هنوز در سنای آمریکا در دست بررسی است.
🔸این گزارشها حکایت از این دارد که کابینه دولت دونالد ترامپ آنقدری که ظرفیت برای تنشزایی در منطقه دارد، ظرفیتی برای ثبات در منطقه ندارد. البته راهبرد کلان جمهوری اسلامی در مواجهه با آمریکا اصول ثابتی دارد؛ بنابراین، در مواجهه با دموکراتها یا جمهوریخواهان غافلگیر نشده است. ایران در زمان دموکراتها نیز شرایط سادهای نداشته است. حمله طبس، قانون داماتو و تحریم نفت از سال ١٣٩١ همگی در زمان دموکراتها رخ داده است. بنابراین، وضعیت فعلی شرایط جدیدی نیست و نباید با سادهاندیشی در تحلیل، جامعه را دچار دو قطبی کاذب مذاکره و آبادانی کرد.
#گزارشروز
#شهدای_زمینه_سازان_ظهور
#شهدای_محور_مقاومت
#پای_کار_ایرانم
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
کانال نهان بینی سیاسی👇
https://eitaa.com/nahanbini
کانال طرح ثامن ابیک👇
https://eitaa.com/mohtavaye_tarhe_samen_abyek
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄