🔴 فیلیمو چگونه فیلمهای مروج سکس و بیبندوباریهای بیمارگونه جنسی را پخش میکند؟ _ (۵/۷)
☑️💢 در آمریکا سرویسهای استریم و شبکه های ماهوارهای و کابلی مثل شبکههای دارای مختصاتی هستند که به اعضای مختلف خانواده دسترسیهای مشخصی میدهند. اگر سریال یا محصول نامناسب برای کودکان و نوجوانان در آن سامانه وجود داشته باشد آنان به محتواهای نامتناسب با مقطع سنی خود مواجه نخواهند بود.
💢 کدبندی همراه سرویس به کودکان و نوجوانان اجازه ورود به محیطهایی که متناسب با سن و سال آنان نیست را نمیدهد و مخاطبان در هر رده سنی میتوانند محصول مناسب سن خود را تماشا کنند.
☑️ یعنی کودک 5 ساله علاقهمند در پلتفرمهای غربی نمیتواند سریال «بازی تاج و تخت» را تماشا کند و فقط میتواند به سریال و فیلمهای متناسب با سن خود دسترسی داشته باشد. تمامی سرویسهای استریم با چنین روشی اداره میشود.
⚫️⚫️ اما مخاطب فیلیمو با هر سن و سالی، به تمامی محصولات دسترسی دارد. وقتی سیستم کدبندی وجود ندارد، کودکان هم به تمامی محتوای ارائهشده در فیلیمو دسترسی خواهند داشت. یعنی «باب اسفنجی» و «بن تن» در کنار سریال Mindhunter قرار میگیرد.
⭕️🔻 روایت Mindhunter درباره چیست؟
🚫 سریال درباره مصاحبه با قاتلین زنجیرهای ایالات متحده است که هشتاد درصد آنان متجاوزین جنسی خشن بودهاند. کاربر زیر 18 این سطح خشونت در فیلیمو را طبق قواعد ضابطهمند پلتفرمها و سامانهها نباید تماشا کند. اما دسترسی ها در فیلیمو طبقهبندی شده نیست و اگر خانواده نظارت بر فرزندان خود نداشته باشند، کودکان و نوجوانان به سهولت میتوانند چنین سریالهای خشنی را تماشا کنند.
📛 در سرویسهای استریم در خارج از کشور کودک و نوجوان هدفمند محصول را میبینند. در آمریکا یکی از قوانین مهم در حیطه درجه بندی این است که محصولات هدفمند درجه بندی میشود. قرار نیست هر کسی هر چیزی را ببیند.
🛑 «آمریکای جهانخوار» در حوزه پخش فیلم و سریال معطوف به نهاد خانواده است و ما در کشوری که بودجه های فراوانی را برای مراقبت از نهاد خانواده هزینه میکنیم، مثل ردیف بودجههایی برای امتداد الگوی عفاف، حجاب و نهاد خانواده؛ میتوان این بودجهها را خرج نکرد و در دستورکاری ویژه و گردشکاری قضائی نظارت بر سامانههایی نظیر فیلیمو و نماوا را افزایش داد.
❌ فیلم و سریالهای آمریکایی با یک سکانس، با یک پلان ضریب درجهبندیشان متفاوت میشود. بسیاری از این آثار با درجه بندی شانزده سال در آمریکا توزیع میشوند، اما در سایت فیلیمو به راحتی در دسترس است.
⚫️💢 در نت فیلیکس اگر صحنههای شامل درجهبندی باشد به شما هشدار میدهد، اما خشنترین آثار سینمایی از این سامانه پخش میشوند و مسؤولان فرهنگی، کارشناسی خشونت در حوزه مدیا را نمیفهمند.
⛔️ از سوی دیگر آپلود برخی سریالها حتی با سانسور، مخاطب را به تماشای نسخه اصلی تشویق میکند.
🆘 سریال see که در سامانه فیلیمو بارگذاری شده بخشهای زنندهای دارد . به عنوان مثال کاراکتر زنی که هرگاه میخواهد دعا کند، باید یکی از بردگان از آلت تناسلی او به عنوان یک غذا استفاده کند. حالا با قرار دادن نسخه سانسور شده برخی مخاطبان فیلیمو مشتاق برای تماشای نسخه اصلی میشوند.
🆘 مثلا سریال پاتریک ملوروز روایت پدری است که به فرزندش تجاوز میکند و او در اثر تجاوز پدر الکلی و معتاد و دچار سکسهای پرخطر میشود و خط اصلی روایی سریال روی همین محور حرکت میکند و فیلیمو این سریال را دوبله کرده و در اختیار مخاطبانش قرار داده است.
🚨⚠️ تمام محتوای سریال نتیجه همان تجاوزی است که توسط پدر انجام شده است و این نشان میدهد که برادران شکوری برای کسب موفقیتهای بزرگتر، جامعه را در شکل گستردهای به یک سقوط اخلاقی رهنمون میسازنند.
🛑 تنها رقیب فیلیمو سایتهای غیرمجاز هستند. سانسور فیلیمو فوق العاده ماهرانه است. فیلیمو در آثاری خارجی که عرضه میکند،؛ خشونت را سانسور نمیکند ، مثلا در دوبله بیگ لیلتل لایز سکس پر خشونت همسر با شوهر را بی واسطه در گفت و گو اشاره میکند .
💢 شاید مخاطب این صحنهها را در نسخههای ارائهشده توسط فیلیمو تماشا نکند اما در فصل اول سریال به صورت خیلی هوشمندانه در ترجمه و دوبله به سکسهای خشن شخصیت سلست و همسرش اشاره میشود.
#جامعه_خوکی
#دیاثت_فرهنگی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡
@HalalZadeha