شبهه ۱
💥آیا ضدعفونی کردن حرمهای معصومین(ع) با آیه تطهیر منافات ندارد؟
🌸پاسخ اجمالی
آیه تطهیر مربوط به طهارت باطنی ائمه است و شامل طهارت ظاهری ایشان نمیشود، چه رسد به حرمهای ایشان؛ بنابراین تطهیر و پاکیزگی حرم اهل بیت منافاتی با طهارت باطنی ایشان در آیه تطهیر ندارد.
🍃پاسخ تفصیلی
آیه تطهیر[1] مربوط به طهارت و پاکی اهل بیت(ع) از گناهان و از هر گونه خبث باطنی ایشان است و ارتباطی به طهارت و نجاست اصطلاحی در فقه نسبت به خود ائمه طاهرین و اهل بیت(ع) ندارد، تا چه رسد به حرمهای ایشان؛ از اینرو چه بسا عضوی از بدن یکی از امامان(ع) نجس میشد و آن امام با شستن آن قسمت، نجاست را از خود زائل مینمود.
همچنین گاهی حرم امامان، دچار آلودگی و نجاست شده یا دچار حشرات موذی میشود، که خادمین محترم حرمها آن آلودگی را بر طرف نموده و آن حشرات را که مزاحم زائرین هستند از بین میبرند؛ حال فرقی نمیکند که آن ماده آلودهکننده یا آن موجود موذی با چشم دیده شود و یا مثل ویروس -که موجب آلودگی و بیماری زائرین میشود- با چشم دیده نشود و فرقی نمیکند آن ماده که خادمین بدین منظور استفاده میکنند، آب بوده یا سم باشد و یا مواد ضد عفونی کننده.
[1] احزاب33: «إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً»؛ (خداوند فقط مىخواهد پليدى و گناه را از شما اهل بيت دور كند و كاملًا شما را پاك سازد).
🌺کانال شبهات کرونایی
👉
@CoronaShobhe
🌹لطفا به اشتراک بگذارید.🌹ً