❌❌ هشدار ❌❌
✅ رئیس اتحادیه طلا فروشان شهرستان دلیجان ؛ خرید مصنوعات طلا و جواهر از طریق فضای مجازی، صرفا از کسبه دارای پروانه کسب معتبر انجام شود.
*شاهین نصیری رئیس اتحادیه طلا ، جواهر و نقره فروشان شهرستان دلیجان،*
با اشاره به اطلاعیه اخیر اتاق اصناف ایران در خصوص فروش سکه و طلا در فضای مجازی گفت: بسیار ضروری است که خریداران مصنوعات طلا و جواهر از طریق فضای مجازی، اقلام مورد نظر خود را صرفا از کسبهای که دارای پروانه کسب معتبر از اتحادیه مربوطه هستند، تهیه کنند.
🔹خریداران همچنین باید توجه داشته باشند که طلای مورد نظر خود را از کسبه دارای محل کسب فیزیکی و با دریافت فاکتور رسمی دریافت کنند؛ فاکتور فروشنده حتما باید شامل وزن ، عیار ، تاریخ روز و قیمت روز باشد تا در صورت احتمال رخ دادن هرگونه مشکل یا ابهام، موضوع قابل پیگیری باشد. چراکه در غیر اینصورت مسئولیت تبعات بعدی آن بر عهده شخص خریدار میباشد.
🔷🔶🔹🔸
#همشهری_ها
اینستا | تلگرام | ایتا | سروش | روبیکا
🆔
@HamshahreHa 👈👈👈👈
بزرگترین رسانه خبری اجتماعی
#دلیجان
#ارتباط_با_ما 👁🗨 ۰۹۱۸۴۳۳۰۷۰۱ 🔸🔹🔶🔷
.