🔻پاسخ روابط عمومی استانداری قم + توضیح همشهریان قم
پس از انتشار مطلب شائبه برگزاری انتخابات روابط عمومیهای قم، روابط عمومی استانداری قم جوابیهای ارسال کرده که همراه توضیح همشهریان قم منتشر میشود.
🔻توضیح همشهریان قم:
+ محتوای جوابیه در واقع، ادعاهای روابط عمومی استانداری را رد میکند. گفته شده بدنه روابط عمومیها ثابت هستند ولی از بین همین 9 نفر که اسامی آنها درج شده، یک سوم یعنی 3 نفر دیگر در روابط عمومی نیستند.
+ مگر در شورای اطلاعرسانی استان تصویب نشده بود مدیران روابط عمومیها بدون اجازه شورای اطلاعرسانی تغییر نکنند؛ بفرمایید در این مدت چند دستگاه اجرایی نسبت به مصوبه شورای اطلاعرسانی بیاعتنایی کردهاند و این شورا را پشیزی قبول ندارند.
+ 2 سال و 1 ماه از موعد برگزاری انتخابات روابط عمومیها گذشته است. چه اصراری است که یک انتخاباتی که تا الان نمادین و ناکارآمد بوده جایگزین اولویتهای فوریتی روابط عمومیهای استان شود. شما که 25 ماه نسبت به برگزاری انتخابات غفلت کردهاید، دو سه ماه دیگر صبر کنید تا منابع انسانی استان به سطح پایداری نسبی برسد.
🔻جوابیه روابط عمومی استانداری قم:
با سلام و تحیت؛
عطف به انتشار مطلبی با عنوان "شائبه برگزاری انتخابات روابط عمومیهای قم!" در کانال وزین همشهریان قم به اطلاع جنابعالی و مخاطبان محترم می رساند:
1- براساس تبصره ماده 5 تصویب نامه هیات محترم وزیران موضوع آئین نامه نحوه فعالیت، وظایف و اختیارات روابط عمومی دستگاه های اجرایی شورای هماهنگی روابط عمومی های استان زیر نظر استاندار تشکیل و جلسات آن برگزار می گردد، فلذا عطف به برگزاری مجمع عمومی شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان قم در تاریخ یکم آبان ۱۴۰۱ و ناظر به مدت زمان دوساله مشخص شده در ماده ۱۰ اساسنامه شورای هماهنگی روابط عمومی های استان های سراسر کشور دعوت نامه فوق جهت حضور مدیران روابط عمومی استان ارسال گردیده است.
2- متاسفانه علی رغم گذشت زمان ۲ ساله و ناظر به عدم برگزاری جلسات مجامع عمومی و عادی و ناظر به درخواست های مدیران محترم روابط عمومی در جهت پیگیری دغدغه های آنان این مهم در دستور کار قرار گرفت که به علت انتخابات ریاست جمهوری و استقرار دولت تا به امروز امکان برگزاری آن میسر نبود و در حال حاضر نیز ذیل زمان بندی ابلاغی و موارد اعلامی در بند شماره یک در حال انجام می باشد.
3- یکی از مشکلات مهم روابط عمومی ها در سطح کشور و استان قم عدم حضور نیروی متخصص در این حوزه است و محدودیت های که جاری می باشد، معمولا مدیران روابط عمومی امکان تغییر یا نداشته و یا نیروی جایگزین برای آن عزیزان در دستگاه مربوطه وجود ندارد و بر همین مبنا و اطلاعات موجود بدنه غالب روابط عمومی استان در طول سالها ثابت بوده است.
4- دانش افزایی و افزایش کارآمدی در جنگ نرم امروز یکی از الزامات مدیران روابط عمومی به عنوان پیشگام جهاد تبیین در دستگاه های اجرایی می باشد و خلاء این مهم در برون داد بعضی از دستگاه ها مشهور بوده و باید در مسیر تغییر و افزایش انگیزش برنامه های مناسبی طراحی و اجرا گردد.
لازم به ذکر است در انتخابات دوره گذشته مهدی کلانترزاده از شهرداری قم، حسین تقی زاده از دانشگاه علوم پزشکی استان قم، بهروز نیازمند از جهاد کشاورزی استان قم، سعید آقایی از شورای اسلامی شهر قم، غلامرضا رضایی از آموزش و پرورش استان قم، حسین شیرازی مقدم از بنیاد نخبگان استان قم و محمد کربلایی از شرکت آب و فاضلاب استان قم به عنوان اعضای اصلی هیات رئیسه و مهدی قائم پناه از اوقاف و امور خیریه استان قم و حجت الاسلام و المسلمین حسین مبین راوندی از صداوسیمای استان قم به عنوان اعضای علی البدل انتخاب گردیدند.
لذا فاصله بسیار زیاد از برگزاری جلسات شورای هماهنگی ،موجب تذکرات متعدد گردیده و چاره ای جز توجه فوری به این مهم نبود.
با تشکر از نقد و توجه بجای شما
مدیر روابط عمومی استانداری قم
@hamshahrianqom