سکوتِ حکیمانه
یکی از سوالات مهم در «فتنه ی ۱۴۰۱»، چرایی «سکوت رهبر انقلاب» است؛ رهبری که از روزهای پیش از انقلاب تا به امروز نشان داده اند یکه تاز «میدانِ جهادِ سخن» اند در «جبهه های مبارزه با فتنه انگیزی».
نکات زیر می تواند از دلایل احتمالیِ این «سکوتِ حکیمانه» باشد:
۱) فتنه ی ناپیچیده؛
«غبارآلودی»، مهمترین ویژگی فتنه است که باعث تحلیل های نادرست و بالتبع ریزش بدنه ی وسیعی از مردم می شود؛ درست مثل «فتنه ی ۸۸»!
این درحالی است که در «فتنه ی ۱۴۰۱» کمترینِ غبارها دیده شد و عوامل میدانیِ آن ظرف چندروز(!) وارد فاز عملیاتی و هتاکی به مقدسات و تخریب اموال عمومی شدند! اقدامی که نشان داده هیچ اقبالی از سمت مردم ندارد.
۲) مسأله ی دوم؛
«حجاب» نه تنها به عنوان یک ضروری دین، بلکه به عنوان یکی از میراث های مترقی تمدنِ کهنِ ایرانی، برای بخش معظمی از جامعه ی ما، پذیرفته شده و هیچگاه «عریان شدن» نمی تواند «مسأله ی اول» مردان و زنان این دیار برای قیام باشد؛ از دیگرسو گفتار و رفتار و افکارِ «داعیه دارانِ عریانی» هم هیچگاه جاذبهای برای زن و مرد ایرانی نداشته است.
این درحالی است که در فتنه ی ۸۸، «نتایجِ آراء» و «تقلبِ احتمالی»، مسأله ی نخست میلیون ها ایرانی بود و فتنه انگیزان هم بعد از ماه ها تردیدافکنی، وارد فاز مبارزه با مقدسات و انقلاب و آرمان هایش شدند.
۳) رهبرانِ بی مایه؛
مهمترین عامل فراگیریِ و به سرانجام رسیدنِ یک فتنه، داشتن «رهبرِ شجاعِ و خردمند» است؛ درحالیکه در این فتنه، رهبر یا رهبرانش، نه «شجاعتِ هزینه دادن» داشتند و نه «خردِ مدیریت کردن»!
«خودْرهبرْپنداریِ افراطی» هم که در بسیاری از «مجازی نشین ها» دیده می شد، باعثِ بساطتِ بیشتر این فتنه شده بود.
اما در فتنه ی ۸۸، «انقلابی هایِ پشیمان» و «یارانِ بی وفای امام» و «فضلای حوزه و دانشگاه»، با لشکری از هنرمندان و ورزشکاران، به صورتی کاملاً هماهنگ با رهبری های خود، افکار و رفتارِ بخش وسیعی از مردم را غبارآلود کردند!
۴) سربازانِ مجازی؛
«قیامِ هشتگی» با «سربازانِ مجازی»، بسان «هیولای بادکنکی» است که با سرِسوزنی از بین می رود!
«رهبرانِ استوری بازْ» حتی حاضر به گره زدن این بادکنک هم در کفِ میدان نشدند!
بر این ماجرا بیافزایید، سنّ کم تعداد قابل توجهی از «سربازانِ میدان» را که لاجرم هیجان نوجوانی شان، بر خرد جمعی شان به کرّات می چربید!
۵) دولتِ مستقر؛
«صداقتِ و شفافیت با مردم» و «خدمتِ بی منت به آنان»، باعث بالارفتن امیدشان به آینده و عدم همراهی شان با فتنه انگیزان، شده است. از طرف دیگر «قاطعیتِ با خرابکاران و اغتشاشگران» هم باعث شده این دولت تاحدود زیادی به «دولتِ مردم» نزدیک شود و مواضعش با دیده ی تردید نگریسته نشود.
۶) سربازانِ گاهواره؛
شکی نیست که روشنگری های «سربازان و سردارانِ جوان» در عالم مجاز و میدان، بخش وسیعی از غبارها را شست و «عقب افتادگیِ مزمنِ» عدهای از مدیران را جبران نمود.
«سربازانِ گاهواره»ی «امام خامنهای» اینک به «سردارانِ کارکشته»ای تبدیل شدهاند که نوید روزهای نوی را می دهند.
۷) خمینیِ دوم؛
روح ملکوتی امام، قرین رحمت الهی باد که در قضایایی همچون ۸ سال دفاع مقدس، با آرامشی مثال زدنی که «محصولِ اخبارِ نهانی» بود، به هدایت امت پرداختند؛
تردیدی نیست که «خمینیِ دوم» نیز بسان «خمینیِ اول»، «عاقبتِ خوشِ این انقلاب» را نه با «تحلیل»، که با «اخبارِ یقینی» می بینند و می دانند که این بادها چیزی نیست که «کوهِ استوارِ انقلاب» را از جایش حرکت دهد.
یقیناً سرانجام کار، از آنِ انقلاب و انقلابیان است؛ «وَلَو کَرِهَ الکافِرون.»
===========================
🔵
#حقیقت_نیوز
===========================
@haqiqatnews1
__________
💎جهاد تبیین و روشنگری💎
اطلاع رسانی
تحلیل اخبار و رسانه ها