💎 خدمترسانی در آموزههای اسلامی
#منبرحسینی (۵)؛
◽️در اهمیت خدمترسانی، همین بس که امام سجاد (ع) عرضه داشت: «... آنان را توفیق ده که ناتوانان خود را یاری کنند و حاجت ایشان را برآورند و به یاری ستمدیدگان برخیزند».
◽️پیامبر (ص) نیز خدمت را در کنار ایمان به خدا قرار داده است که حاکی از اهمیت آن است: «خَصْلَتَانِ لَیْسَ فَوْقَهُمَا مِنَ الْبِرِّ شَیْءٌ، الْإِیمَانُ بِاللَّهِ وَ النَّفْعُ لِعِبَادِ اللَّه...: ایمان به خدا و سود رساندن به بندگان او، دو خصلت نیک است که برتر از آن چیزی نیست».
◽️در آیات قرآن نیز «انفاق» در کنار ایمان به غیب و نماز ذکر شده است: «...الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ».
◽️در آیات متعدد دیگر نیز خدمترسانی با واژههایی همچون «احسان»، «اکرام»، «انفاق»، «انعام»، «ایثار»، «ایتاء»، «باقیات الصالحات»، «بِرّ» و «تعاون» ذکر شده است.
◽️ امام حسین (ع) فرموده است:
إعْلَمُوا أَنَّ حَوَائِجَ النَّاسِ إِلَیْکُمْ مِنْ نِعَمِ اللَّهِ عَلَیْکُمْ، فَلَا تَمَلُّوا النِّعَمَ: همانا نیازمندیهای مردم به شما، از نعمتهای خدا بر شماست. بنابراین از این نعمتها دلگیر نشوید.
◽️رسولخدا (ص) نیز فرموده است: «بلندپایهترین مردم در روز رستاخیز، کسی است که از همه بیشتر برای خیرخواهی بنده خدا قدم برداشته است».
متنکامل:👇
hawzahnews.com/news/862218
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه