❇️
تمرکز رسانه ملی باید روی به ثمر نشاندن موضوع جمعیت باشد
🔻حجت الاسلام رسول ساکی، دبیر مجمع ملی فعالان جمعیت در گفتگو باحوزه:
◻️ بهاندازه کافی بزرگان ما به موضوع جمعیت اشاره کردند و بیانات ایشان چراغ راه ما خواهد بود، اما وظیفه کارشناسان و رسانه ملی این است که موضوع مذکور را به ثمر بنشانند نه اینکه لزوماً آنها را تکرار کنند!
تکرار صِرف، باعث میشود جامعه جواب عکس به این موضوع بدهد؛ ما در برنامه تلویزیونی و سریالها حتی نیاز نیست بهطور مستقیم سریالهای جمعیتی بسازیم، باید در سریالهایمان
پیوستهایجمعیتی را لحاظ کنیم.
◻️ همین که خانواده موفق در سریالهای ما خانوادههای پرجمعیت باشند، یک نمونه از کارهای خوب است.
این موضوع از لحاظ علمی و روانشناسی نیز اثبات شده است که خانوادههای تکفرزند بیش از ۲۰ آسیب به فرزندانشان وارد میشود؛ چطور میشود قشر فرهیخته و دانشمند را آدمهایی تکفرزند نشان میدهیم و به آسیبهای روانشناختی همچون حسادت، عدمتعادل، آسیب در روابط اجتماعی و... توجه نمیکنیم!
◻️ در زمان حاضر ما بهنوعی خانوادههای پرجمعیت را از سریالها و برنامههای نمایشی حذف کردهایم و گفتهایم این خانوادهها وجود ندارند و حتی به خانوادههای با تعداد فرزند متوسط نیز پرداخته نشده است!
در اکثر سریالهای ما، خانوادهها تک یا دو فرزند هستند، خواسته یا ناخواسته تلویزیون این باور را در ذهن مردم پرورش داده است که خانواده موفق بیفرزند یا تکفرزند است!
این موضوع بهطور غیرمستقیم بهروی فرهنگ جامعه اثر گذاشته است.
◻️ برای مثال میتوانیم از
سریال وضعیت سفید نام ببریم که بازنمایی از یک خانواده پرجمعیت بود و تأثیرات خوبی را روی مردم گذاشت و نفس خانوادهای که دور هم جمع میشدند بهصورت ضمنی اهمیت فرزندآوری را برجسته میکرد.
https://hawzahnews.com/xb6g5
@HawzahNews | حوزهنیوز