☫﷽☫
😳 استبدال
#خَریّت و
#حُرّیَّت!
(بخش۲):
🦓🦓🦓
🦓🦓
🦓
بخش قبلی👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/1893
👌کسی منکر «ضرورت کارکرد اقتصادی نظام جمهوری اسلامی ایران» یا باطلپنداری آن نیست، همچنانکه در عرصه علمی؛ بخش قابل توجهی از مفاد نظام آموزشی حوزات علمیه و فقهیه ما در طول قرون متمادی، مسائل اقتصادی، تجاری و مشاغل و مکاسب بوده است. البته از باب احکام خمسه فقهی (واجب، حرام، مستحب، مکروه و مباح) که ورود به ریزترین مباحث و مسائل مالی و روابط اقتصادی، اساسا اجتنابناپذیر بوده است (هم بصورت تأسیسی و تحقیقی و هم بصورت تکمیلی و استفتائی)، تا آنجا که حتی نامحتملترین مسائل هم مورد بررسی موشکافانه قرار گرفته است و میگیرد.
و البته ضرورت و نحوه روزآمدسازی مباحث هم همیشه مورد تذکر علماء اعلام بوده است و لذا معمولا فرایندی از پیشرفت هم داشته و دارد.
در صحنه عمل هم بسیاری از فرامین و تواصی امامین انقلاب و رهبری نظام دائرمدار مطالب اقتصادی بوده است.
ولیکن تحدید و تنزل مطالبات والای انقلاب عظیم اسلامی ایران به چهارتا وعده وعید مالی مهیج (آنهم بصورت فصلی دو سال به دو سال توسط نامزدهای هیجانی مجلس و دولت و فارغ از اینکه در حیطه وظائف قانونی آنها هست یا نیست و یا اینکه اساسا امکانپذیر باشد یا نباشد!) به جوانان و زنان و خانوادههای هیجانزده، چیزی کمتر از «خیانت عظمی» نیست.
قرآن مجید، قوم بنیاسرائیل را که وقتی «عزت و آزادی» خود را تحتالشعاع تمایلات شکمی، قرار میدهند، شدیداً نکوهش میکند و آنها را مستخف میکند که اگر شأن شما حیوانیت و خریت است و دنیای شما چنین است، حرفی نیست، به همان طویله خود برگردید!! (اهبطوا مصرا)!!
⁉️مقصر کیست؟!
آیا مقصر چنین صرافتی (تنزل مطالبات متعالی ملتی رشید به دلخوشی مردمی به وعدههای معمولا پوچ فرصتطلبانی بیمایه!) دولت است یا ملت؟ یا هر دو؟!
آیا آن شیخ لیبرالمنشی که با افتتاح فروشگاههای «رفاه» توانست شعور «حی علی الفلاح» ملت بزرگ ایران را به شعار کوچک قبیلهای «حی علی الرفاه» متمرکز سازد، مقصر بود؟
یا آن کوتوله جاهطلبی که اقیانوس معرفت و تعالی ملتی فرهنگمدار را با وعده «نفت در سفره مردم» گرسنه به سخره گرفت و با یارانه پرداخت نقدی، تصویر گدامنش و ذلیلانهای از ملتی عزیز و عالینسب را به نمایش گذاشت و بلکه به دنیا مخابره کرد؟!
و یا این شیخک متکبر لیبرالصفتی که «رونق اونچنانی!» را دستمایه کسب آرآء ۵۱٪ ملت قرار داد؟!
⁉️ آیا ما باید در گام دوم انقلاب اسلامی هم شاهد «مسابقه استحمار»ی کاندیدهای ریاست جمهوری باشیم که در «تحمیل خریت» بر مخاطبینی چون «ملت رشیدتر» و عزیزتر از ملت رسولالله الاعظم(ع) در حجاز صدر اسلام، باشیم؟!
واأسفا! و وامصیبتاه!!
آیا قدر و منزلت جمهوریت باید تا این حد سقوط کرده باشد که مقایسه ارقام و اعداد و آلاف علوف و علوفه، مقیاس و معیار مقبولیت و محبوبیت ریاست جمهور گردد؟!
⁉️ تا کی باید شاهد «وعدههای خرکی» کاندیدها باشیم؟!
(خرکی به دو لحاظ؛ اول اینکه نوعا از جنس وعدههای حیوانیتی هستند و دوم آنکه قوه مجریه صرفا در جایگاه اجرائی، مکلف به اجرای مصوبات مجلس نمایندگان ملت است و خودش اساسا حق ریلگذاری ندارد. فلذا هر وعدهای که بدهد معلوم نیست از فیلتر مجلس یا شورای نگهبان و یا مجمع تشخیص مصلحت هم بگذرد. بنابراین چنین وعدههای مطلقی یا از روی جهالت به ظرفیتهای ملی و ساختارهای قانونی کشور است یا از روی تحمیق مردم برای کسب کذابانه رأی آنها که در هر حالتی میتوان آنرا «خرکی» نامید!)
⁉️ آیا هنوز هم باید مناظرات داوطلبین ریاست جمهوری، دم گرفتن واگفت؛ «آی خر برفت آی خر برفت!» باشد؟!
و در چنین معرکهای که حراج مادیات است، آنچه که ممکنست مورد غفلت و نسیان قرار بگیرد، «عزت و کرامت»ی است که اصلیترین، ارزشمندترین و عالیترین ارمغان انقلاب اسلامی برای ملت است. بلاتردید برجستهسازی مادیات و مشغول ساختن اذهان جامعه بدانها مفهومی بجز کمرنگ نمودن معنویات و ضرورت صیرورت به عوالمی فراتر از مسائل دنیای دون ندارد. مسابقهای که در آن مطالبات مادی حد یقف ندارد و اساسا غیرقابل دستیابی اکمل است و در نتیجه مردمان هم همیشه در حراجی «هل من مزید» خود درمانده و ناراضی هستند و عزت و کرامت و معنویات هم که تدریجا به طاق نسیان سپرده میشود تا آنجا که اگر کسی متذکر آن بشود ایبسا مورد طعن و لعن مردم قرار بگیرد!
⁉️ «فأینَ تذهبون»؟!!
و السلام علی من اتبع الهدی
یک جمعه تا حساسترین جمعه ۱۴۰۰
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
بازرس ویژه ستاد انتخاباتی خیزشهای مردمی؛ حامی آ.سیدابراهیم رئیسی
۲۰خرداد۱۴۰۰
💠کانال اطلاعرسانی
چلچراغ معارف و احکام حم
┄┅═✧حسین مهدی زاده ✧═┅┄
کانال یادداشت ها و گزارشات حسین مهدی زاده دبیرکل شبکه تحول خواهان ایران:
https://eitaa.com/Hossain_Mahdizadeh