#یادداشت_تحلیلی2
✍
گذر از مجازی و آشتی با واقعیت
🔹کمتر از یک ماه به انتخابات مانده است. انتخاباتی که مظهر مردمسالاری دینی است. در این انتخابات نخبگان فعالیت سیاسی خود را آغاز میکنند. در انتخابات برنامهها و ایدههای پیشرفت و توسعه کشور بازخوانی و در معرض انتخاب مردم قرار میگیرد.
🔸سادهلوحانه است که با صندوق رأی قهر صورت بگیرد به این بهانه که با این کار ممکن است صدای اعتراض افرادی شنیده شود؛ کما اینکه صندوقهای رأی نیز برای این به وجود آمده که فریادهای اعتراض افراد شنیده شود. صندوق رأی میتواند حکم کند هر تفکری چقدرطرفدار دارد و بنابراین در این ساختار است که اکثریت میتواند سیاست و برنامههای خود را اجرا کند.
🔹البته اقلیتها هم میتوانند در یک رقابت آزاد ایده و اندیشههای خود را در معرض قضاوت عمومی قرار دهند و در رقابت تأثیرگذار باشند.
🔸اما برخی تصورشان این است که یگانهای سایبری صهیونیستی و منافقین اکثریت را شکل میدهند؛ در حالی که از بین رفتن مقر منافقین در آلبانی، درگیر شدن رژیم صهیونیستی در جنگ با حماس و سرگرم شدن دشمنان با مشکلات عدیده باعث شده که دیگر هجوم سایبری و رسانهای گذشته به سمت جامعه وجود نداشته باشد و لذا ملت ایران بار دیگر از این فتنه دشمن پیروزمندانه عبور کرده و با گذشت از دنیای مجازی با واقعیت جامعه آشتی کرده است. واقعیتهایی همانند داشتن عرق ملی، میهندوستی، خوشحالی از موفقیتهای کشور، افتخار به سرزمین و افتخار به اینکه ایرانی «باخت نمیدهد».
🔹هرچند برخی اصرار دارند تا در دنیای غیر واقعی خود سیر کنند و از قهر با صندوقهای انتخاباتی صحبت میکنند یا حتی برخی احزاب سیاسی در یک تناقض آشکار اعلام میکنند، در انتخابات آتی لیست نامزدهای متبوع خود را نمیدهند؛ در حالی که اساسا اصلیترین کارکرد احزاب درانتخابات و معرفی نامزدهای انتخاباتی تجلی مییابد، اما مردم بار دیگر با حضورشکوهمندانه در پای صندوقهای رأی، سرنوشت سیاسی خود را رقم خواهند زد.
#ثامن
#ثامن37