🔹موقع مصاحبه بهشان گفتم "حالا که انقلاب نیاز دارد کار میکنم، ولی اگر فردا نیاز نداشت میخواهم بروم سر خانه و زندگیام"
🔹 بنا به حیطه فعالیتم در امور فرهنگی و تربیتی نام کتاب "خانم مربی" خیلی جذبم کرد. در اولین فرصت تهیه کردم و علیرغم مشغله زیاد در کمتر از دو روز یا بهتر است بگویم سرجمع در چندساعت خواندم. بعضی از خطوط را بارها و بارها خواندم و نکات تربیتی و مهم آن را علامت گذاری کردم. بعضی قسمتها که در محیط کارم لازم داشتم حاشیه نویسی و معادل سازی کردم و تطبیق به روز.
شاید عدهای بگویند زمانه عوض شده و سرعت تغییر روحیه و شرایط نوجوان به قدری است که هر روز باید به روز باشیم و روشهای جدید یاد بگیریم و شیوههای این کتاب بیشتر به اوایل انقلاب و دهه های شصت، هفتاد و هشتاد برمیگردد. بله، این نگاه کاملا" درست است، ولی به نظرم وقتی کاری بر اساس اصول و مبنای صحیح باشد برای همیشه میتواند الگوی خوبی باشد.
🔹 از این منظر کتاب "خانم مربی" به کوشش مرضیه ذاکری، کتابی بسیار پرمحتوا و حاوی نکات عمیق و دقیق تربیتی و دینی، سبک زندگی خانوادگی صحیح، حفظ ارزشهای انقلاب، نقش محوری مادر در تربیت نسل نه تنها در محدوده خانواده، بلکه استمرار این سبک تربیت توسط فرزندان در اجتماع، و بررسی تغییر و تحولات وضعیت مربیان پرورشی در سالهای متمادی میباشد و در نهایت جمع زیبا و دقیقی از نقشهای همسری، مادری و اجتماعی را از یک خانم فعال اجتماعی در این کتاب شاهد هستیم.
🔹 با توجه به اینکه کار تربیتی ریزبینی و معرفت صحیح و عمیق نیاز دارد، ولی متاسفانه گاها" شاهد کارهای کلیشهای و بعضا" تزئینی به جای تربیت هستیم، فهم تربیتی دقیق این بانوی مجاهد میتواند راهگشا و راهنمای بسیاری از مربیان باشد.
لذا بنا به اهمیت این سبک خاطره نگاری باارزش که در نوع خود بدیع و جذاب میباشد و حوزه فعالیتمان، مطالعه این کتاب باارزش را به همه همکاران، دوستان و مربیان عزیز توصیه میکنم.
🔹از لحاظ حب تشکیلاتی انجمنی هم باید این کتاب را خواند؛ چون نقش انجمن اسلامی دانش آموزان و تاثیرش در مدارس مخصوصا" دهه اول انقلاب، خیلی جذاب و جالب بود.
🔹🔸"حسینیه هنر"
🌐
@Hhonar_com