✨✨✨
✨✨
✨
🔹
#کمخونی
در طب امروزی درمان کم خونی غالباً با قرصهای شیمیایی حاوی مولکول آهن است که دارای عوارض زیادی هستند و بسیاری از افراد اصلاً نمی توانند خوردن آن را تحمل کنند. شاهد هستیم که با وجود طرح خوراندن اجباری آهن و اسید فولیک شیمیایی به مادران باردار، خوراندن قرص آهن شیمیایی به دانش اموزان در مدارس و اضافه کردن آهن به آردها کم خونی بیداد می کند. حالا هم کم خونی لاعلاج مانده و رو به گسترش است به طوری که طبق آمار ۷۰ درصد بانوان ایرانی کم خونی دارند. قبلا هم گفتیم که به طور کلی "آهن" مهمترین عامل بیماریهای ام اس، سی پی، جنون، پارکینسون، اوتیسم و ... میشود.
❇️ معمولا کم خونی با علائمی مانند زرد شدن چهره، تاری دید بعد از بلند شدن، خستگی مفرط، تپش قلب، سرگیجه، رنگ پریدگی و ... همراه است. این مساله در زنان باردار و در کودکان بیشتر شایع است.
👈🏻 در طب اسلامی درمان کم خونی از سرما خوردگی هم راحت تر است.
👈🏻 درمان کم خونی عبارت است از:
▫️ 1- گوشت کباب شده گوسفند.
▫️ 2- مصرف باقلا با پوست
.
🔸 امام صادق علیه السلام میفرماید:
«خوردن باقلا مغز استخوان را زیاد میکند و سبب تولید خون تازه میشود.»
"الکافی، ج6، ص344"
.
👈🏻 خیلیها با مصرف باقلا ممکن است حالشان بد شود. علت آن کود شیمیایی است و باقلای ارگانیک این مشکل را ندارد.
.
▫️ 3-شکر نِیْ شکر
▫️ 4- سبزی تره که قطعا یکی از بهترین درمانهای کم خونی است.
▫️ 5- داروی مرکب 6 امام رضا علیه السلام که به قرص خون مشهور است.اثر این دارو در درمان کم خونی مانند معجزه است و بسیار زود بیماری کمخونی حتی تالاسمی و سرطان خون را درمان میکند.
▫️ 6- سبزی برگ چغندر. متاسفانه امروز سبزی برگ چغندر بر سفرههای ما نیست و مردم ما از خواص بینظیر این سبزی محروماند. سبزی اسفناج خواص این سبزی را ندارد و باید از سبد غذایی ما حذف شود و برگ چغندر جایگزین شود.
ز
💠 حجره سنا | عرضه کننده محصولات سالم و طبیعی
@hojresana
✨
✨✨
✨✨✨