🔹خوب است مراتب به ائمه جمعه گزارش شود تا در خطبه های نماز جمعه مطرح نمایند.
توضیح: وقتی مجلس از قانون کنونی خود عدول می کند و قانون جدید را وضع می نماید یعنی منبعد قانون کنونی برای نظام اسلامی در خصوص مقابله با گناه بدحجابی اعتبار ندارد و وظیفه ای در این خصوص متوجه نظام اسلامی نمی باشد. این یک بدعت در دین است که حرام می باشد زیرا گناه، کوچک و بزرگ ندارد و برای حاکم اسلام، تکلیف آور است.
🔹در مکتب اسلام با بدعت، به شدت برخورد شده است به گونه ای که غیبت بدعت گزار را جایز، بلکه اگر جلوگیری از آن، منحصر به غیبت وی باشد آنرا واجب نموده است.
🔹الف- قانون فعلی: زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد. (اصلاحیه جزای نقدی سال ۹۹) یادآور می شود حجاب شرعی در دو حوزه مطرح است: یکی مربوط به «اصل پوشش» است که همه بدن بجز وجه و کفین را شامل می شود و شارع مقدس اسلام، آنرا به عرف واگذار نکرده است لذا همه مراجع عظام تقلید آنرا واجب می دانند و فتوای صریح داده اند. دوم مربوط به «کیفیت پوشش» است که نباید ریبه ای و مفسده دار باشد.
اینکه آیا این پوشش در این شهرستان در مورد این سن از زن و با این ویژگی بدنی ریبه ای است یا نه، به عرف واگذار شده است و قانون گزار در موارد مشکوک، مرجع تشخیص نظر عرف را تعیین کرده است.
🔹ب- قانون پیشنهادی: مأمورین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که ضابط قوه قضایی محسوب میشوند مکلفند نسبت به اشخاصی که در ملأ عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به نقض هنجارهای اجتماعی از جمله کشف حجاب مینمایند در مرتبه اول و از طرق مقتضی و با استفاده از فناوریهای نوین و سامانه های هوشمند نظیر ارسال پیامک تذکر دهند.
🔹گفتنی است اگر عنوان ناهنجاری اجتماعی بر بد حجابی صدق نکند یا مشکوک باشد این قانون شامل آن نمی گردد و ظاهرا اکنون اینچنین است؛ در حالی که قانون فعلی بر حجاب شرعی متمرکز است که عدم رعایت آن علاوه بر بی حجابی، شامل بدحجابی که دارای حرمت شرعیه است می شود.
#کانال_هنر_تبیین ، محض اطلاع،
#نهضت_آگاهسازی و
#مطالبهگری🔻
https://eitaa.com/honaretabyin