🔷 یککمی خودت باش! چرا از سبکزندگی دیگران تقلید میکنی؟!
🔷 چرا روی سبکزندگیات تعصب نداری؟!
💎
#سبک_زندگی_مؤثرتر_از_آگاهی_و_ایمان (جلسه پنجم)- ۲
⭕️ سبک زندگی یعنی «کدام رفتارها را معمولاً انجام میدهی؟ برای دانهدانۀ این رفتارها باید برنامهریزی کنی!» در مملکت ما-در اثر تعلیمات غلطی که حوزه و آموزشوپرورش و دانشگاه به جامعه میدهد و در اثر تبلیغات غلط دینی و غیردینی- چیزی به نام «سبک زندگی» مهم نیست.
⭕️ یککمی خودت باش! چرا هر رفتاری را انجام میدهی؟! چرا طرز لباسپوشیدن خودت را عوض کردی؟! چرا لباس خودت را تغییر دادی؟! آفرین به برخی از اقوام ایرانی که هنوز لباسهای خودشان را حفظ کردهاند، آفرین به برخی از کشورهای همسایه که لباس خود را حفظ کردهاند.
⭕️ چرا اجازه میدهیم غذاهای ما را عوض کنند؟ چرا از سبک غذاخوردن و لباسپوشیدن دیگران تقلید میکنیم؟ چرا اسم غذاهای خارجی را به در و دیوار میزنیم؟ چرا کسی اینجاها تعصب ندارد؟!
⭕️ چرا هر موسیقیای را گوش میکنی؟ چرا موسیقیای که برای یک فرهنگ و یک سرزمین دیگر است و متناسب با آن فرهنگ و خاک است، به خوردِ خودت میدهی؟! نسبت به موسیقیِ کشور خودت تعصب داشته باش! بگو: من موسیقی ایرانیِ خودمان را میخواهم؛ حتی اگر موسیقیِ بد هم باشد، موسیقی بد ایرانیِ خودم باشد و اگر موسیقیِ خوب است، موسیقی خوب ایرانیِ خودم باشد؛ ایرانی باشد؛ مال همین خاک باشد.
👤 علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امام صادق(ع)- ۹۷.۰۶.۲۳
🔻
@sabkzendegia