🔴 از آتش به اختیارها حمایت کنید!
در هفته اخیر بعد از حوادث
#بنزین روحانی، اینترنت قطع بود و فقط همین ایتا و بله و ... داشتیم.
ملت فقط میتونستن در ایتا و چند پیام رسان داخلی با هم ارتباط داشته باشن. همه هم دیدند که کیفیت ایتا واقعاً فوق العاده است و از تلگرام و مابقی پیام رسان ها در بحث کیفیت و سرعت جلو زده.
در این چند روز،
#بچه_های #آتش_به_اختیار در سراسر کشور پای کار بودند و برای ملت تولید محتوا می کردند: متن محور و مدیا. اما خبری از سازمان های عریض و طویلی که به اسم فضای مجازی شکل گرفتند در این فضا نبود و عملاً فلج شدن. چون تمام هم و غم شان رو طی چندسال گذاشتن روی توئیتر و اینستاگرام و تلگرام!
هرچه ماها می گفتیم آقا، شما پاتوق و شبکه سازی تون رو در ایتا یا یه پیام رسان داخلی انجام بدید ولی خط عملیات و درگیری تون رو بذارید اونجا، گوش شون بدهکار نبود. عملاً فلج شدن!
بچه های آتش به اختیار طی این هفته واقعاً خوش درخشیدند. پیام رسان ایتا هم آتش به اختیاره؛ ذیل هیچ نهاد و سازمان دولتی و غیردولتی هم نیست. یه تعداد از
#جوانان_خوشفکر و حرفه ای و البته مستقل دور هم جمع شدن و این فضای پاک و حرفه ای رو برای ملت طراحی کردن.
اما نه دولت از اونها حمایت میکنه نه دستگاه ها و نهادهای انقلابی!
انصافاً اگر ایتا نبود این هفته؛
#بچه_های_انقلابی چطور می تونستند فضا رو تحلیل کنن و حمایت
#آقا را برای مردم و سایرین تبینن کنن؟ اگر ایتا نبود آقایون چطور میخواستن فضا رو مدیریت کنن؟
دولت که وظیفه قانونی ش حمایت از پیام رسان های داخلی است باید حمایت کنه؛ اما از دستگاه ها و نهادهای انقلابی انتظار بیشتری می رفت که در این فضا، به کمک بچه های آتش به اختیار بیان که نیومدن!
✍داود مدرسی یان
لاله۱🌷
کانال تحلیلی، سیاسی و انقلابی
#لشگر_سایبری_سربازان_ولایت
@hsnrb14_sarbazevelayat