♨️هدیه دادن به #امام_زمان ارواحنافداه
🔸اسلام عزیز، بر هر امری که ایجاد محبّت کند تأکید دارد از جمله آن موارد دادن #هدیه است که به خاطر جلب محبّت، در زمره مستحبات مؤکد قرار گرفته است روش معصومین علیهم السلام در زندگانی پذیرش هدیه و تشکر از صاحب هدیه بوده است.
✅یکی از راهکارهای یاد امام عصرعلیهالسلام، به این صورت است که با خود عهد ببندیم بعد از هر نماز تسبیحات حضرت زهراعلیها السلام را با آرامش و بدون عجله بگوییم و به محضر ایشان #هدیه نماییم.
🔅پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:
... هر کس یک بار قل هو اللَّه احد را بخواند یک سوم قرآن را خوانده و هر کس دو بار بخواند دو سوم قرآن را خوانده و هر کس سه بار بخواند قرآن را ختم کرده است. [۱]
✅مؤمن زرنگ است و اگر دنبال خیر و سعادت میگردد باید زرنگی کند و بعد از هر نمازی یک ختم قرآن به قرآن ناطق اهدا نماید، که برکاتش بسیار زیاد و پاداشش ناگفتنی است.
✅از دیگر هدایا میتواند این باشد که عهد کند روزی صد صلوات با «و عجل فرجهم» بفرستد و ثوابش را به ایشان اهدا نماید.
✅و بحث دیگر نماز است که میتواند دو رکعت نماز بخواند و ثوابش را به ایشان هدیه نماید.
👌چه زیباست قبل از خواب وضو گرفته و دو رکعت نماز هدیه به قطب عالم امکان بخوانیم و روز و شب را با یاد ایشان سپری کنیم.
📌امام عصرعلیه السلام از خانواده کرم هستند: «و سجیتکم الکرم؛ [۲] آداب و رسوم شما کَرَم است».
کریم اگر از کسی خوبی و هدیه دریافت کند محال است به چند برابر جبران ننماید هرچند ما نباید بخاطر جبران ایشان، هدیه دهیم امّا ایشان رمز بنده پروری را بهتر از هر کسی میدانند.
آیه کریمه «هَلْ جَزَآءُ الْإِحْسانِ إِلَّا الْإِحْسانُ» [۳] این نکته ناب را میرساند که کریم محال است احسانی را بدون پاسخ بگذارد.
📚[۱] بحارالانوار، ج ۲۲، ص ۳۱۸.
[۲] مفاتیح الجنان، جامعه کبیره
[۳] سوره رحمن، آیه ۶۰.
📗 برگرفته از کتاب "راهکارهای یاد حضرت مهدی علیه السلام"