⬅️همچنین جرجی زیدان ( اسلام شناس مسیحی ) در ادامه می نویسد :
✍ شاید پاره ای تصور میکنند که استقامت پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله در دعوت خود بواسطه پشتیبانی ابوطالب عموی او بوده است. ولی این نیز اشتباه میباشد.
♦️زیرا پیغمبر پس از مرگ ابوطالب بیش از پیش در دعوت خود پا بر جا ماند. ابوطالب علیه السلام و خدیجه سلام الله علیها سه سال پیش از هجرت درگذشتند و پس از مرگ آنان کار بر رسول اکرم صلی الله علیه و آله دشوار شد و قوم قریش از هر سو بر وی تاختند. به خصوص ابولهب و حکم بن عاص و عتبة بن ابومعیط، همسایگان پیغمبر صلی الله علیه و آله زیادتر از سایرین او را آزار میدادند و غالبا هنگام نماز شکمبه بر سر و روی پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله خالی میکردند و خوراکش را آلوده ساختند. پیغمبر صلی الله علیه و آله از مکه به طایف رفت، تا مگر در آنجا یار و یاوری بیابد. ولی در آنجا نیز چیزی جز دشنام و آزار ندید تا آنجا که مردم طایف دسته ای از نادانان و اراذل خود را به طرف حضرت رسول صلی الله علیه و آله میفرستادند که با او ستیزه کنند و برویش داد زنند و همینکه پیغمبر صلی الله علیه و آله از آنان کناره میگرفت و بگوشه ای پناه میبرد، عده ای می آمدند و فرومایگان را میراندند.
♦️ پیغمبر صلی الله علیه و آله تمام این رنج ها را تحمل میکرد و دعوت خود را ادامه داده فقط پیش خداوند خویش از نادانی مردم شکوه میکرد. باری حضرت رسول صلی الله علیه و آله از طايف به مکه برگشت و دشمنان خویش را بدتر از سابق دید بقسمی که هر کس از دور و نزديك با او بستیره بر میخاست و او را تهدید میکرد پیغمبر صلی الله علیه و آله با اراده ثابت و محکم بر این مصیبت ها صبر میکرد، در صورتی که حتم داشت اگر از دعوت خود دست بردارد همه نوع با او همراهی و مهربانی خواهد شد. ولی رسول الله صلی الله علیه و آله از دعوت باز نمیگشت چون به نبوت خود ایمان کامل داشت و میدانست از طرف خداوند مامور به این دعوت میباشد .
📒 منبع: تاریخ تمدن اسلام _ تالیف جرجی زیدان _ ترجمه علی جواهر کلام _ صفحات 23 ،24
🔸امام جعفر صادق علیه السلام :
➖"هنگامي كه نيّت محكم و قوي باشد، بدن ضعيف و ناتوان نخواهد شد"
📓منلايحضرهالفقيهج4ص400
#حضرت_محمد_صلی_الله_علیه_و_آله
🆔
@jahad_u