افغان هراسی و امنیتی سازی افاغنه
یکی از اهداف اصلی آمریکا برای خروج از افغانستان ایجاد پیوند بین طالبان با گروههای تروریستی شرق کشور و ایجاد ناامنی و درگیری نظامی طالبان با ایران در کمربند امنیتی شرق کشور بود.
با درایت و هوشمندی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و به پشتوانه اقتدار نیروهای مسلح خوشبختانه درگیری نظامی انجام نشد و طالبان در تور امنیتی و مدیریت اطلاعاتی ج.ا.ایران قرار گرفت.
رسانههای غربی و جریان نفوذ داخلی پس از ناامیدی و ناکامی در جنگ بین ایران و طالبان، پروژه افغان هراسی و امنیتی سازی افاغنه را از طریق فضای مجازی در دستور کار قرار داده و متاسفانه برخی از سایت ها و گروههای انقلابی هم بطور ناخواسته به آن دامن میزنند.
ج.ا.ایران تجربه موفق تشکیل لشکر فاطمیون را در جبهه مقاومت دارد و رشادتها و جانفشانی های این لشکر یادمان نرفته است.
بر اساس مطالعات انجام شده از مهاجران به این نتیجه رسیده ام که مهاجر هیچوقت برای کشور مهاجرپذیر تهدید نیست. همین الان حدود دو میلیون نفر یمنی زیدی در عربستان سعودی مشغول کار هستند، باوجود اینکه این دو کشور از نه سال پیش با هم درگیر جنگ هستند اما تا کنون هیچگونه تهدیدی از طریق مهاجرین یمنی متوجه عربستان نشده است.
مهاجرین افغانستانی همواره برای ج.ا.ایران فرصت بوده و به غیر از موارد محدودی که اون هم توسط جریان نفوذ داخلی سازماندهی شده تا کنون هیچگونه تهدیدی برای ج.ا.ایران نداشته اند.
مطمئن باشید اگه روزی بین ایران و طالبان درگیری نظامی انجام شود همین افغانی ها در قالب لشکر فاطمیون در مقابل طالبان می ایستند همانطوری که لشکر بدر عراق که متشکل از آوراگان عراقی بود طی هشت سال دفاع مقدس در مقابل ارتش بعث عراق جنگیدند و پس از سقوط صدام هسته اصلی و اولیه حشدالشعبی را تشکیل دادند.
تمام کارهای سخت و مادون توسط مهاجران افغان انجام میشود. کدام ایرانی حاضر به کار کردن در چاه فاضلاب است؟
پس مراقب باشید و اسیر توطئه رسانههای غربی و جریان نفوذ نشوید، همان جریانی که به دنبال جنگ با طالبان بود.
پروژه افغان هراسی یکی از مصادیق جنگ ترکیبی است، راه مقابله با جنگ ترکیبی جهاد ترکیبی است.
جهاد ترکیبی شش رکن اصلی دارد:
جهاد بصیرت افزایی
جهاد تبیین
جهاد روشنگری
جهاد رسانه ای
جهاد مجازی
جهاد شناختی