💢 ستاد ضد انتخابات
از کجا مدیریت می شود؟-۲
۴) مقامات آمریکایی، برای چند دهه متوالی آرزو داشتند ایران را مانند افغانستان، عراق، لیبی، ژاپن، یوگسلاوی، سودان و...، بمباران کنند و نتوانستند؛ در عین حال از تحریم و ترور و آزار ملت ایران و به ویژه «بمباران رسانهای» دریغ نکردهاند. تلاش بر این بوده که این آتشبار روانی، به داخل منتقل شود و هر چه مؤثرتر باشد؛ از جمله در زمینه تخریب انتخابات، تا مردم را از یکی از بزرگترین حقوق و مسئولیتهای اجتماعی خویش درباره اقتدار و امنیت کشور باز دارند.
یکی از دهها سند خیانت و جنایت شبکه داخلی همسو را میتوان لابهلای گزارش روزنامه لس آنجلس تایمز دید که ۲۸ مهر ۱۳۸۸، از رایزنی جانهانا مقام آمریکایی با نمایندگان سران جنبش سبز خبر داده و از قول او نوشت: «مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آنها بعضی شخصیتهای نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم ضعیف و یا تدریجی، فقط به رژیم امکان میدهد که خودش را تطبیق دهد. آنها گفتند تحریم برای اینکه مؤثر باشد، باید به صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن... برخی از آنها پیشنهاد دادند بمباران همزمان تأسیسات هستهای و مراکز سپاه و بسیج- هر چند که تعدادی از مردم را هم نابود کند- موجبات جمع کردن بساط حکومت را تسریع خواهد کرد».
۵) خیانت در حق ملت ایران، به دادن گرای «تحریمهای فلجکننده» محدود نمیشود. غربگرایان به فاصله ۱۴ سال، چند بار به مردم دروغ گفتند تا ستاد آمریکایی ضد انتخابات بتواند نقشه خود را برای ضعیف کردن ایران قدرتمند از طریق دلسرد کردن مردم پیش ببرد.
آنها سال ۱۳۸۸ با ضریب دادن به دروغ تقلب، کشور را به کام آشوب کشاندند و حماسه مشارکت ۴۰ میلیونی را به ضد خود تبدیل کردند و حال آن که از خاتمی تا تاجزاده و دیگران، در پستو اعتراف میکردند تقلب واقعیت ندارد. با این وجود، صداقت و شجاعت نداشتند که حقیقت را به مردم بگویند.
۶) نوبت بعدی خیانت، از سال ۱۳۹۸ تاکنون بوده که به تواتر ادعا کردهاند در انتخاباتها نامزد نداشتهاند. چهار سال پس از آن فریب بزرگ که حتی موجب میشود فلان برادر دانشگاهی به اشتباه بیفتد و در برنامه تلویزیونی بگوید «انتخابات از سال ۱۳۹۸، رقابتی و استاندارد نبوده»، آقای مرعشی دبیرکل کارگزاران در نشست اصلاحطلبان در کرمان اذعان میکند:
«خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزدهایی که هدف گرفته بودیم، تایید شدند.. ولی نقد اصلی به اصلاح طلبان، برای نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰ بود. کسی نمیتواند از این نقد فرار کند. در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸)، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شده بود قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد «به دروغ» به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم(!) اشتباه کردیم فرصت انتخابات را از دست دادیم».
اشاره او به ارائه سه فهرست یا سرلیستی آقای مجید انصاری است که نارضایتی مردم از عملکرد مدعیان اعتدال و اصلاحات موجب شد نفر اول فهرستهای مذکور نتواند بیش از ۶۹۲۵۲ رأی کسب کند. همین جا باید خاطر نشان کرد و بیانصافی است گفته نشود که اقدام برخی اصلاحطلبان برای ارائه فهرست انتخاباتی و رونق بخشیدن به انتخابات، سیلی بر صورت تحریمکنندگان و تخریبکنندگان این جشن بزرگ ملی است و میتواند موجب احیای اعتبار اصلاحطلبان شود که در اثر غفلت از نفوذطلبی گروهکهای برانداز، لکهدار شده است.
۷) بر مبنای آنچه گفته شد اولا همه باید انتخابات را بسیار جدی بگیرند تا زرادخانه ملی جمهوری اسلامی از رای مؤثر و مبارک مردم انباشته شود و مسیر امنیت و ثبات و پیشرفت، هر چه هموارتر شود. ثانیا باید از فعالان انتخاباتی و ائتلافها و نامزدها به ویژه مدعیان عنوان «انقلابی» خواست از بدگویی و سیاهنمایی و تخریب یکدیگر که بازی در زمین دشمنان ایران است، پرهیز کنند. انتخابات، این گونه میتواند برای ملت ما مبارک باشد و موجب سرخوردگی افزونتر دشمنان شود.
ممکن است افراد درباره برخی عملکردها -به حق یا ناحق- دلخوری و اعتراض داشته باشند. اما عقل تایید نمیکند که کسی بخواهد از سر دلخوری، به مصالح خود آسیب بزند؛ چه رسد به این که برای نیشگون گرفتن انتقادی نسبت به دیگری، خودزنی کند. امیر مؤمنان(ع) به کسی که میخواست به دیگری آسیب بزند، با کاری که به خود زیان میرساند، فرمود: «إِنَّمَا أَنْتَ كَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِيَقْتُلَ رِدْفَهُ. تو مانند كسى هستى كه نيزه را در تن خود فرو كند، تا دیگری را كه پشت سرش بر مرکب سوار است، بكُشد». (حکمت ۲۹۶ نهجالبلاغه)
@jahadetabeen8