⭕ گپ و گفت هایی که تمومی نداشت!
🔸از اوایل پارسال بود که جلسات دانش آموزی دکتر شروع شد و بارها به مدارس چه در تهران و چه در استانهای مختلف رفت و در برخی دوره های متمرکز تربیتی دانش آموزی که در تهران برگزار میشد شرکت کرد و این دو روز گذشته هم بخش خوبی از سفر اصفهان خودش را اختصاص داد به دیدار با دانش آموزان معتکف در مسجد سید که بزرگترین اعتکاف نوجوانان کشور بود و دیدار با دانش آموزان حاضر در مسجد جامع اصفهان.
🔸توفیق بوده که تقریبا در اکثر دیدارهای دانش آموزی دکتر حضور داشته باشم، واقعا آدم از دغدغه و سوالات و فهم دقیق نسل جدید روحیه میگیره، نسلی که خیلی ها میترسند حتی در جمع شان حاضر بشوند چه برسد به آنکه ساعتها با آنان پرسش و پاسخ کنند!
🔸بلا استثنا کسانی که در این جلسات تندترین انتقادات را به دکتر میکردند آخر جلسه با لبخند و نشاط می آمدند خوش و بش میکردند و درخواست عکس یادگاری داشتند و میگفتند چرا این حرف ها را زودتر به ما نگفتند! ای کاش این مدل تکثیر میشد و مسئولان جمهوری اسلامی به صورت مستقیم با این بچه ها مواجه میکردند و حرف میزدند و گوشی برای شنیدن داشتند و پاسخگوی سوالاتشان بودند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran