👆👆👆👆👆
الگوی تشکیلاتی
🔆 روضههای حضرت عباس محل
#تربیت_سربازان_ولایتمدار امام زمان است و این رازِ آن علقهای است که امام عصر به شخصیت
#کادرساز آخرالزمانیِ عمویش و مجالس و روضههایِ
#تشکیلاتی او دارد.
▫️ جای خالی عباس پر شدنی نیست،اما باید کاری کرد.
در المزار الکبیر می خوانیم :
♦️ سلام بر فرزند برومند علی، ابوالفضل العباس که غمخوار و غمگسار و جاننثار برادر بود و دیروزش را به پای فردایش قربانی کرد. فدایی و نگهبان و پاسدار امام بود، آب (آبرو) به کربلا بخشید و دستان بریدهاش (پیوندگاه کربلا و تاریخ شد.)
🔺در این سلام، عباسبنعلی گفته نشده، عباسبنامیرالمومنین، طلیعه سلام است و این نسبت، خود گویای چه دقائق و لطایفی است که تنها اهل
#بصیرت و
#معرفت میفهمند.
🔺در سلام موعود، عباس «مُواسی» است و
#مواسی، کسی است که اندوه خویش را در اندوه دیگران گم میکند و محور «خود» را به پاسداشت ناز و نیاز دیگران میگسلد و در این میانه «خویشتن» نمیخواهد و نمیبیند و عباس در «حسین» گم شده است و همه، او میبیند و او میخواهد، حتی در موجخیز علقمه، تصویر حسین فراچشم اوست که میگوید: هذا حسین شارب المنون.
🔷در حلقه
#مدیریت عاشورا، در جنگ روانی دشمن، در شیهه و قهقهه و تمسخر و شماتت و دشنام و غبارخیزی اسبهای مهاجم، خیمهها به برکت «مواسی» خویش –عباس- آرام میشوند و در میدانی که از غبار «تار» شده است، چشمان حسین، عباس میجوید و صدا میزند: بنفسی انت یا اخی و پاسخ مییابد: لبیک سیدی، لبیک مولای و به تعبیر مکاشفهای شاعر در «کدر العجاج» عاشورا ماهتاب کربلا، تاریکی میشکند و ظلمت میزداید. (والشمس فی کدر العجاج لثامها)
🔷ابوالفضل «مدیر مستمر تاریخ» است،
#مدیر ابدی انسان، چراکه «زمان» خود را به فردا بخشید و پروای دیروز و امروز نداشت. شگفتا عباس که به پاس این
#مدیریت هرچه فرداتر میشود از او بیشتر میگویند و در فردای ناگزیر قیامت چنان بشکوه میآید که غبطه، سهم همه چشمها و لبها میشود!
💭 (بخشی از مقدمه استاد دکتر محمدرضا سنگری)
🔘برآمدی از::
#جای_خالی_عباس 🌱
#الگوی_تشکیلاتی
#تشکیلات
مربی محور ،نونگاهی اصیل به فرهنگ و تربیت دینی
http://eitaa.com/joinchat/1945370624Cb6236abeaf