❇️ طرح سوال از وزیر ارتباطات ۲۹ آذرماه سال گذشته، از سوی دکتر علیزاده نماینده مردم دامغان، کلید خورد. درحالی که ۶۸ نفر از نمایندگان نیز وی را در این سوال همراهی نمودند.
🔺متن سوال حاوی نکات مهمی پیرامون ضرورت ایجاد شبکه ملی اطلاعات و آسیبهای جبرانناپذیر ناشی از کوتاهی در انجام آن است.
📝 «جناب آقای جهرمی وزیر محترم ارتباطات!
میدانید که علت اصلی ترور شهید فخری زاده، دانشمند برجسته هستهای و دفاعی کشور، نبود شبکه ملی اطلاعات بود.
میدانید بسیاری از جرائم اینترنتی به علت نبود شبکه ملی اطلاعات، از آنسوی مرزها انجام میشود و پلیس فتا نمیتواند آنها را کشف و مجرمان را دستگیر نماید.
میدانید که اغتشاشات و ناآرامیها از آن سوی مرز، در ایران سازماندهی و هدایت میشود و اینها همه بخاطر نبود شبکه ملی اطلاعات است!
میدانید در نبود شبکه ملی اطلاعات، فضای رهاشدۀ مجازی، که به تعبیر رهبر انقلاب "قتلگاه جوانان" است با جوانان و نوجوانان ما چه میکنند!
گفتهاید به فرزند خود اجازه استفاده از شبکههای اجتماعی را نمیدهم، خیال میکنید فرزند خود را حفظ کردهاید وقتی میلیونها جوان و نوجوان معصوم را به واسطۀ کوتاهی در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات به ورطه هلاکت انداختهاید؟
چرا با بی توجهی به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد و راهاندازی هرچه سریعتر شبکه ملی اطلاعات اینقدر کوتاهی میکنید؟»
📍امروز وزیر محترم به کمیسیون صنایع، فراخوانده شد و علیرغم توضیحات طولانی، پاسخ قانعکنندهای به سوال نماینده مردم دامغان ارائه نکرد.
📍به درخواست رئیس کمیسیون، دکتر علیزاده یک هفته به وزیر محترم فرصت داد تا وی پاسخ کامل خود را در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دهد.
🔸شایان ذکر است کشورهای متعددی چون امریکا، انگلیس، چین، روسیه، آلمان، برزیل، استرالیا و... دارای شبکه ملی اطلاعات هستند.
استفاده آسان از بیگدیتاها برای نفوذ و تأثیرگذاری حداکثری در اقتصاد، سیاست و سایر حوزههای جامعه هدف، از جمله مهمترین انگیزههای مخالفینِ ایجاد شبکه ملی اطلاعات میباشد.
🔸شبکه ملی اطلاعات برخلاف آنچه رسانههای بیگانه القاء میکنند، هرگز به معنای سانسور اطلاعات و محدودشدن نیست. این دروغی است که ذینفعانِ از نبود شبکه ملی اطلاعات - از جمله باندهای قمار و فحشاء - به جامعه تزریق میکنند.
🗓 ٢٨ اردیبهشت ١۴٠٠
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🆔
@aliakbaralizade_ir