🔴 ویروس اچآیوی رسانهای!
میدونید ویروس اچآیوی چطور منجر به بیماری ایدز میشود؟
Human Immunodeficiency Virus
اچآیوی مخفف "ویروس نقص ایمنی بدن انسان" است. این ویروس، سیستم ایمنی بدن که با عفونتها در بدن انسان میجنگند، را آلوده کرده و اندکاندک آنها را از بین میبرد! در نتیجه، بدن در برابر بیماریهایی که در گذشته بهراحتی بر آنها غلبه میکرد، آسیبپذیر میشود.
حالا اگر یک خانواده -که هستهٔ اصلی یک جامعه است- را به بدن انسان تشبیه کنیم، عضو اصلی که اعضای یک خانواده -به خصوص فرزندان خانواده- را از خطر انحرافات تربیتی و فرهنگی حفظ میکند، شخصی نیست بجز «زن» یا بهصورت کاملتر «مادر»...
البته که نقش پدر خانواده در مدیریت اصلی خانواده بسیار مهم است اما اگر از همه ما پرسیده شود در شکلگیری شخصیت و اخلاق و رفتار بین پدر و مادر کدام یک تأثیر بیشتری داشتهاند، غالباً پاسخ به یک کلمه بسیار زیبا ختم میشود و آن هم «مادر» است.
در تحقیقاتی هم که انجام شده، خانواده هایی که زن و به خصوص مادر خانواده از حیث اخلاقی و رفتاری قویتر بودهاند، این خانواده ها فرزندان بهتری به جامعه تزریق کردهاند و در کل بنیان بهتری داشتهاند و حتی این زنها همسران موفقتری هم داشتهاند.
خدا رحمت کند حاج آقای مجتهدی به طلبهها میفرمود:
«شما اگر الان خوب هستید، مادران خوبی داشتید...»
(از دامن زن مرد به معراج میرود)
در ادبیات کلاسیک و نمادگرا هم زن و مادر را سمبل و نماد فرهنگ یک سرزمین و اقلیم میدانند.
برای مثال اگر در داستان های قدیمی همه تلاش میکردند که با دختر پادشاه ازدواج کنند، به این معنا بود که میخواهند سرزمین و فرهنگ آن را در اختیار بگیرند.
و یا در فیلمهایی از قبیل «رمبو» میبینیم که وقتی قهرمان فیلم برای جنگ به یک سرزمینی مثل ویتنام یا افغانستان میرود حتماً یک زن از همان سرزمین با او همکاری و همراهی میکند، که این به آن معناست که قهرمان ما یا در واقع کشور ما، فرهنگ این سرزمین را فتح کرده است.
اما لشگریان شیطان در رسانهها از این ویروس الهام گرفتهاند و ویروس رسانهای ساختهاند که سیستم دفاعی خانوادهها را در مسائل فرهنگ و تربیتی از کار بیاندازد!!!
بهطور مثال شما خانوادهای را تصور کنید که مادر خانواده شخصی فردگرا شده و مشغول خود و راضی کردن دنبالکنندههای خودش در شبکههای اجتماعی از قبیل اینساگرام و... میشود.(در رسانههایی که هدف اصلی آنها فردگرایی و لذتمحوری است)
این مادر کمکم روحیهٔ ایثار و فداکاری مادرانه را از دست میدهد و در این شرایط باید پرسید:
چه کسی میخواهد فرزندان را تربیت کند...؟
چه کسی با این همه دل مشغولی به خود، برای راحتی فرزندش، راحتی خودش را فدا میکند...؟
و چه کسی اعضای خانواده را در برابر عفونت و ویروسهای اخلاقی و تربیتی و اجتماعی حفظ میکند...؟
این تنها میتواند یک نمونه از آسیب رسانهای برای زن و مادر در خانواده و جامعه شود.
و این درحالیست که تأثیر فیلمها و سریالهای ترکیهای و کرهای و کلمبیایی و هالیوودی که تم «خیانت» حرف اول را در آن ها میزنند را در روحیه زن و مادر خانواده کنار بگذاریم...!
زنی که با توجه به آیات و احادیث اهل بیت علیهم السلام خداوند نقش مهم انسانسازی در خانواده را برای وی قرار داده است، تصور کنید خودش از نظر فکری و رفتاری دچار ضعف شود...،
سؤال اینجاست...
🔴 آیا اعضای آن خانواده ،مثل اعضای بدن بیمار ایدزی نمیشوند...؟
✒️ حامد دانشمندی، عضو جبههٔ
#انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊
@jebheh