❌ این بستنی شمارا ارضا میکند!! این تبلیغ با
#قلب_مریض ساخته شده و سعی دارد (با مهندسی رضایت، فرضیهی ادوارد برنایز) با تأثیرگذاری بر روی ضمیر ناخودآگاه، رضایت مخاطب را مهندسی میکند‼️
🌀 اما پیام پنهان تبلیغ: دووجهی بودن مفهوم شکلات با اغواگری زن و همنشینی با بستنی که نوعی همنشینی با نامحرم را آدرس میدهد. زن جوان اغواگر همراه همنشینش در جایی خلوت میایستد، آهنگ کلاسیک عاشقانهای آغاز میشود و در پرده بعد، زن را میبینید که چشمانش را به شکلی خاص میبندد تا پیام جنسی ارضا شدن و احساس رضایت را به مخاطب القاء کند!
🌀 کاراکتر زن جوان همراه با مانتوی سیاه، رنگ مو و صندلیها و ماشین سیاه، همراه با روسری قرمز، لاک قرمز، دستبند و تسبیح قرمز، چشمک زدن، رد شدن از کنار یک پرشیای سفید همه هدفمند انتخاب شده است تا پیام جنسی این تبلیغِ مرضدار را به مخاطب القاء کند!
🔻 این مدل تبلیغ ضدزن و سوءاستفاده از زنان همراه با تبرج و پیام جنسی برای علاقهمند کردن مردم به خرید محصول، همان شیوهی مرسوم ادوارد برنایز، خواهرزاده زیگموند فروید است که در "مهندسی رضایت"، به دنبال اثر گذاری روی ضمیرناخودآگاه مخاطب است.
برنایز از همین شیوه برای شکستن تابوی سیگار کشیدن زنان آمریکایب بهره برد!
#ببینید
این فرضیه، انسان را حیوانی در نظر میگیرد که با غریزهاش تصمیم میگیرد!! بعدها برنایز بر همین اساس پیامهای بازرگانی را بنیان گذاشت و همین شیوه را به عرصهی سیاست نیز کشاند
❌
#حیازدایی_پروژه_اصلی_فمینیسم
@jonbeshsaybery