برای پیغمبرِ اولوالعزم حضرت عیسی🥰
۶۲۲ سال پیش از هجرت حضرت محمد (ص) بود، همان مبارک روزی که حضرت روحالله، در جان حضرت مریم(س) شکفتن گرفت و آن بانو، به فرزندی الهی بشارت داده شد؛ همان دم که حقتعالی فرمود:«هنگامی را که فرشتگان گفتند: ای مریم! خداوند تو را به کلمهای(وجود باعظمتی) از طرف خودش بشارت میدهد که نامش«مسیح(ع)، عیسی پسر مریم(س)» است....»
همان روزی که پروردگار به واسطه مقدس بانویی به نام«مریم(س)» یکی از بزرگترین معجزات الهی را رقم زد تا«عیسی(ع)» مسیحای مردم دردمند شوند و منادی یکتاپرستی ..
همان طفلی که در دفاع از پاکدامنی مادرش، در بدو تولد، اعجازگونه زبان به تکلم گشود تا مقدس بودن مریم(س) را به اثبات برساند و مقام نبوتش را به نمایش بگذارد.
همان دم که در قنداقهی پاکش فرمود:من بنده خدایم! و مرا پیامبر قرار داده است و مرا(هرجا که باشم) وجودی پربرکت قرار داده و تا زمانی که زندهام مرا به نماز توصیه کرده است و مرا نسبت به مادرم نیکوکار قرار داده ! و سلام(خدا) بر من در آن روز که متولد شدم و در آن روز که میمیرم و از آن روز که زنده برانگیخته خواهم شد.
عیسی(ع) آمد تا به بشریت بیاموزد :
دنیا تنها مزرعهای برای کشت محصول آخرت است و پلی برای رسیدن به سعادت و قرب پروردگار !
گفت :دنیا پُل است. از آن عبور کنید و آنرا آباد نکنید
و تاکید داشت که وقتی دینتان سالم مانده، به خاطر از دست دادن دنیا تأسف نخورید !همانطور که اهل دنیا وقتی دنیایشان سالم باشد، به خاطر از دست رفتن دینشان تأسف نمیخورند❗️
کانال اطلاع رسانی تبلیغ نوین جامعة الزهراء سلام الله علیهادرایتا ⬇️⬇️
@jz_resane