✅ نقدی بر بیانیه شورای عالی سیاستگذاری جبهه اصلاحطلبان درباره یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
✅ در ابتدای این بیانیه از عموم مردم عزیز جهت شرکت پر شور در مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت شده است که قابل تقدیر است.
✅ همچنین در بند بعدی این بیانیه از همه آحاد ملت بویژه اصلاح طلبان ایران اسلامی خواسته شده " با مشارکت جدی و موثر در انتخابات دوم اسفند به مانند گذشته نسبت به استیفاء حق و وظیفه خود در شکل گیری مجدد مجلس شورای اسلامی و نا امید کردن بد خواهان از هیچ کوششی دریغ ننمایند " ، که این هم قابل تقدیر است .
✅ شورای عالی سیاست گذاری جبهه اصلاح طلبان در ادامه بیانیه خود آورده است:" بر اساس نتایج کنونی برآمده از فرایند بررسی و رسیدگی به صلاحیت نامزدهای اصلاح طلب حوزههای انتخابیه از سوی هیات های اجرایی،نظارت و شورای محترم نگهبان، متاسفانه عمده دبیران کل احزاب و چهرههای نام آور ما در اکثر حوزههای انتخابیه بگونه ای رد صلاحیت شده اند که امکان حضور کاندیداهای این جبهه بصورت کامل در سطح 208 حوزه انتخابیه سراسر کشور فراهم نیست و امکان رقابت عادلانه برای جریان ریشه دار اصلاح طلب میسر نمیباشد."
✅ در اینباره این سئوال وجود دارد که چه کسی سران احزاب مطرح اصلاح طلبان را رد صلاحیت کرده است؟ آیا غیر از عملکرد ضعیف لیست امید، عملکرد ضعیف دولت برآمده از حمایت اصلاح طلبان( دولت روحانی) و از همه مهمتر اینکه بسیاری از این سران احزاب توسط هیئت های اجرایی دولت روحانی رد صلاحیت شده اند.
✅ چرا شورای عالی اصلاح طلبان بدون اشاره به این ناکارآمدی ها ، برای زیر سئوال بردن انتخابات مجلس، آن را رقابت ناعادلانه می خواند!
✅ در این بیانیه ، جریان اصلاح طلبی، جریانی ریشه دار عنوان شده است. در حالی که حتی خود اصلاح طلبان نیز در تعریف اصلاحات دچار تردید و ابهام شده اند. چرا که بسیاری مانند کرباسچی و حجاریان می گویند : اصلاحات را باید باز تعریف کرد!
✅ این همه مقام معظم رهبری از سال ۷۶ مصادف با روی کار آمدن اصلاحات از رییس آن خواستند واژه ی اصلاحات و اصلاح طلبی را صریح و روشن تعریف کنند و بگویند که منظورشان از اصلاحات چیست؟ اما هیچ کسی گوشش بدهکار نبود و هرکس با ذهنیت خود اصلاحات را تعریف کرد! به طوری که به قول خودشان اصلاحات از سروش تا گوگوش را شامل می شود! پس چگونه مدعی ریشه دار بودن این جریان هستید؟؟؟
⛔سعید میرزایی
@kafesiasi