#شرح_زیارت_جامعه_کبیره (آیت الله سید محمد ضیاءآبادی)
📌
جلسه هفتاد و ششم
0⃣2⃣و وَرَثَةِ الْاَنْبِیاءِ وَ الدَّعْوَةِ الْحُسْنی
✅در تعالیم دینی حقّ تصرّف نداریم
این هم درس دیگری است برای ما که مراقب باشید در برنامه های دینی که انجام می دهید،
از خودتان تصرّفی نکنید و اضافه و کم نکنید؛مثلاً نگویید:فلان جمله از نظر من خوب است که در فلان دعا اضافه شود،
یا در دعای کمیل به جای سه بار یا ربّ،ده بار گفته شود و در زیارت عاشورا به جای:"انَّ هذا یَوْمٌ تَبَرَّکَتْ بِهِ بَنو اُمَیَّه"؛بگوییم:(اِنَّ یَوْمَ قَتْلِ الْحُسین یَوْمٌ...)؛
یا در آخر فلان دعا عبارت بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ را اضافه کنیم یا برای صلوات گرفتن از مردم،پس از دعا بگوییم:به حَقِّ محمّدٍ و آله الاطهار،با آن که در خود دعا نیامده است.
این کارها را نکنید و بدانید که آثار خاصّ اعمال عبادی در«طبق دستور انجام دادن»است.
✅از خدا و رسول او سبقت نگیریم
با این که حضرت ابراهیم(ع)خود پیامبر و بانی کعبه است،نمی گوید:حالا که من کعبه را ساخته ام،خود مناسک آن را تنظیم می کنم که این طور طواف کنید و آن طور سعی کنید و...بلکه می گوید
:خدایا،تو مناسک ما را نشانمان بده تا بدانیم چگونه باید عمل کنیم و از خود تصرّفی نکنیم؛
نه از خود چیزی به نام دستور دینی بسازیم نه به دستوری که داده اند از خود چیزی اضافه و کم بکنیم.دایه ی بهتر از مادر نباشیم.
✔️وقتی در مجلسی آقای محترمی دعای کمیل می خواند؛در جمله ی:"مَنْ کادَنی فَکِدْهُ"یعنی(خدایا)کسی که درباره ی من کید می کند(و برای من نقشه می کشد) تو درباره ی او کید کن.
آن آقای محترم می گفت:(مَنْ کادَ الْاِسْلامَ فَکِدْهُ)؛یعنی(خدایا)کسی که درباره ی اسلام کید می کند و برای اسلام نقشه می کشد،تو درباره ی او کید کن.
گویا او برای اسلام از امیرالمؤمنین(ع)دلسوخته تر بوده و معتقد است که بهتر این بود که امیرالمؤمنین(ع)به جای خود اسلام را می گفت.
قرآن می گوید:"ای مؤمنان،از خدا و رسولش جلو نیفتید،تقوا را رعایت کنید..."1🌺
📚1-سوره حجرات،آیه 1
🆔
eitaa.com/kalameamir313