.
🚨چرا عملیات طوفان الاقصی
درست و بهنگام بود؟ (۲)
✍محمد ایمانی
🔸عملیات دوگانه یک روند دوگانه را کاملا معکوس کرد: روندی که سرگرم پاک کردن کامل نام فلسطین از جغرافیا و تاریخ و حقوق و سیاست بین الملل بود؛ و روندی موازی که می خواست برای رژیمی اشغالگر و نامشروع صهیونیستی، به کمک پیمان ابراهیم و با خیانت دولت های مرتجع منطقه، مشروعیت بسازد و "عادی سازی" کند. طوفان الاقصی این نقشه را منهدم کرد.
🔸پیش از این رویداد بزرگ، آمریکا و رژیم صهیونیستی در صد تشکیل ناتوی عربی برای تهدید ایران و عراق و یمن و سوریه بودند و رژیم صهیونیستی به تدریج می خواست در خلیج فارس آفتابی شود. اما با مغلوبه شدن ماجرا، اکنون مقامات صهیونیست می گویند گروه های مقاومت از هفت جبهه، اسرائیل را محاصره و دیواره آتش برقرار کرده اند. به موازات این دگرگونی، اسرائیل به عنوان جنایتکار جنگی و رژیم نسل کش، متهم محاکم بین المللی قرار گرفته و و در بسیاری از کشورهای دنیا (حتی پایتخت های غربی) هم تظاهرات بی سابقه ضد صهیونیستی برقرار است.
موضوع بعدی، درباره لبنان است.
🔸 پیشروی ارتش صهیونیستی تا بیروت در سال 1982، و سپس جنگ تدارک شده سال 2006 در هماهنگی با نومحافظه کاران آمریکا و در قالب طرح خاورمیانه جدید، از خوی درندگی و تجاوز طلبی اسرائیل و آمریکا حکایت می کند؛ همچنان که ماجرای انفجار پیجرها و اخبار بعدی رسانه های غربی نشان می دهد رژیم صهیونیستی از سال ها قبل برای ضربه زدن به لبنان و حزب الله برنامه داشته است. این برنامه البته محدود به حمله نظامی یا اقدامات تروریستی نیست و ابعاد دیگر آن را در تحریم شدید اقتصادی و تلاش برای بی ثبات کردن لبنان دیده ایم.
🔸آمریکا و رژیم صهیونیستی از میانه سال 1398، نقشه آشوب افکنی همزمان در ایران و عراق و لبنان را به اجرا گذاشتند و کوشیدند با وادار کردن دولت ها در هر سه کشور به کناره گیری، محور مقاومت را گرفتار بحران داخلی و بی ثباتی عمیق کنند تا بتوانند آنچه را که نتوانستند با جنگ مستقیم یا نیابتی در عراق و لبنان و غزه و سوریه به دست آورند، از این طریق عملی سازند.
🔸آنها همچنین سال ها قبل از طوفان الاقصی، اقدام به تحرکات خرابکارانه و تروریستی در ایران کرده بودند که ترور دانشمندان هسته ای در تهران و شهید فخری زاده در آبسرد دماوند و خرابکاری های ویروسی و سایبری در تاسیات هسته ای، از جمله این اقدامات برای ترمز نهادن بر پیشرفت و قدرتمندی ایران است. سگ هار صهیونیستی یا باید در همان مرزهای اشغالی فلسطین مهار و سرکوب شود و یا این که در پاچه گیری نسبت به ملت های منطقه هیچ حد و مرزی نمی شناسد.
صهیونیست ها دو سال قبل هم کوشیدند با استخدام مزدوران، ایران را به کام آشوب و ناامنی بکشانند. سال گذشته هم در سالگرد فتنه ترکیبی پاییز 1401، در تدارک بازسازی فتنه بودند که با عملیات طوفان الاقصی، برق از سرشان پرید و نقشه شان نقش بر آب شد. آنها با حمایت سرویس های غربی، دنبال اجرای پروژه تجزیه طلبی، جنگ خیابانی، تعطیلی اقتصاد و کارخانه ها و بازار و دانشگاه ها و مدارس، و توقف رشد اقتصادی بودند.
🔸اما درباره چشم انداز جنگ جاری در منطقه می توان به تحلیل "پیتر رایکتس" دیپلمات کارکشته انگلیسی اشاره کرد که در روزنامه فایننشال تایمز نوشت: "جنگ غزه برای من، شدیدا یادآور حمله سال ۱۹۸۲ اسرائیل به لبنان و شکست در آن جنگ است. من آن زمان، مسئول میز اعراب و اسرائیل در وزارت خارجه بودم. برای مدتی کوتاه به نظر می رسید شارون به پیروزی مهمی رسیده، اما همه چیز خراب شد و اسرائیل مجبور شد نیروها را از بیروت عقب براند. این تجربه، با درس دردناکی که آمریکا بعداً در افغانستان و عراق آموخت، انطباق دارد... در آغاز جنگ ۱۹۸۲ لبنان، مناخیم بگین، نخست وزیر اسرائیل وعده داد که این جنگ، ۴۰ سال صلح را به ارمغان خواهد آورد، اما حزب الله به تهدیدی بسیار قدرتمندتر از حماس برای امنیت اسرائیل تبدیل شد".
🔸به همین سیاق، استفان والت، نظریه پرداز روابط بین الملل و سردبیر نشریه تخصصی فارن پالیسی پریروز نوشت: "پیروزی های تاکتیکی نمی تواند برای اسرائیل موفقیت استراتژیک بسازد. بوش با وجود غرور فراوان در جنگ افغانستان و عراق شکست خورد و نتانیاهو نیز در مسیر او پیش می رود".
✅
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻
#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
https://eitaa.com/joinchat/1553858647C25198e9682