💰👥
#اقتصادی_اجتماعی
🔹 بانک مرکزی:
برخی بانکها اقساط تسهیلات قرضالحسنه را پس دادند
🔸 روابط عمومی بانک مرکزی با اشاره به برداشت اقساط تسهیلات قرضالحسنه از سوی بانکها اعلام کرد: در برخی از بانکها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت شده به مشتریان عودت شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از شیوع ویروس کرونا به منظور حمایت از اقشار مردم، تعویق پرداخت اقساط وامهای قرضالحسنه از سوی بانک مرکزی در دستور کار بانکها قرار گرفت و در همین راستا ضمن راهاندازی سامانه ثبت شکایت احتمالی وامهای قرضالحسنه، سیستم اتوماتیک برداشت اقساط بانکها اصلاح شد.
در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرضالحسنه توسط بانکها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده است. در برخی از بانکها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت شده به مشتریان عودت شده که بانک مرکزی به منظور راستیآزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع مورد تایید قرار گرفته است.
بانک مرکزی همچنین بانکها را مکلف کرد سامانههای برداشت اتوماتیک اقساط وامهای قرضالحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا به مانند اسفندماه از حساب مشتریان قسطی برداشت نشود.
براساس اطلاعات دریافتی از اداره اعتبارات و اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن ماه ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرضالحسنه جمعاً به مبلغ یک هزار و 153 هزار میلیارد ریال توسط بانکها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/185567
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper