🔰 رویکرد متناقض!
محمد رهبری، فعال رسانهای اصلاحطلب:
🔸نزدیک به سهسال از پایان دولت حسن روحانی گذشته و او در این مدت تلاش کرده تا نگاه افکار عمومی به خودش و دولتش را تغییر دهد.
🔸اما این مسیر با رویکردی که روحانی در نسبت با انتخابات اتخاذ کرده، سازگار نیست و دچار تعارض است.
🔸برای مثال موضع اخیری که او در نسبت با حمله به عینالاسد گرفته قابل بررسی است. وبسایت حسن روحانی اخیرا در واکنش به ادعای روزنامه کیهان در خصوص اخبار حمله به عینالاسد نوشته است که «او از طریق زیرنویس شبکه خبر، از حمله به عین الاسد مطلع شد.» خود روحانی نیز در جریان گرانی بنزین گفت که خودش این موضوع را تازه «صبح جمعه» متوجه شده است.
🔸این دو گزاره و ادعای روحانی، چه تصویری از جایگاه رئیس جمهور به جامعه مخابره میکند؟ رئیسجمهوری که نه از زمان گرانی بنزین مطلع است و نه از حمله به عینالاسد، چه جایگاهی دارد؟
🔸واقعیت ماجرا اما این است که رئیس جمهور نهتنها مسلوبالختیار نیست، بلکه هنوز اختیارات مهمی دارد و روحانی نیز از این امر آگاه هست؛ اما کنش رسانهای او برای تبرئه کردن خودش از اتفاقات سال ۹۸، عملا جایگاه ریاستجمهوری را تنزل داده و رئیس جمهور را کسی معرفی میکند که بهراحتی از تصمیمگیری کنار گذاشته میشود؛ و این نقطهای است که این رویکرد رسانهای با رویکرد انتخاباتی او در آینده دچار تعارض میشود.
🔸در واقع سیاست رسانهای روحانی و رویکردی که او برای سیاستورزی انتخاب کرده، دچار تناقضی درونی است.
🔸بعید است روحانی بحث انتخابات را از دستور کارش خارج کند و ریاست جمهوری را یک جایگاه بیخاصیت تلقی کند، پس بهتر آن است که رویکرد رسانهای مسئولانهتری در نسبت با دوره ریاستجمهوری خودش اتخاذ کند.
@kayhan_online