#گزارش
🔴
آینده روشن |نگاهی متفاوت به آینده
🔸️متن سخنرانی نماینده تشکل آرمان آقای صدرا رجبی
اعتراضات و ناآرامی های اخیر که در کشور رخ داد، ریشه هایی داخلی و خارجیِ متعدد داشت. در این اتفاقات فارغ از ریشههای داخلی و دشمنپراکنی خارجی به وضوح میتوان ناامیدی از آینده را بخصوص در قشر جوان مشاهده کرد.
در سالهای اخیر نداشتن تصوری از آینده باعث سرخوردگی قشر قابل توجهی از جوانان مخصوصا دانشگاهیان ،که مقام معظم رهبری آنها را موتور پیشران یک کشور مینامد شده. حسِ عدم اثر گذاری و نداشتن نقشی در جامعه به جایی رسیده که آن را میتوان در آمار مهاجرتها و باز شدن پای آن به رده سنی نووجوانان مشاهده کرد.
بحث اینده نیازمند برنامه و سیاستگذاری مبتنی بر واقعیت است. طبیعی است وقتی برنامههای توسعهای کشور قرابتی با شرایط حال کشور ندارد و دچار نگاهی انتزاعی است و از سوی دیگر با هر اتفاقی، حضور مردم از عرصه حکمرانی با محدود کردنِ انتخابهای حکمرانان کمرنگ میشود. ما شاهد رشد ناامیدی مردم و افزایش رقم مهاجرت هستیم.
نمونه بارز و بزرگ آن چشم انداز20 ساله 1404 است.
دانشجویان گرامی چند نفر از شما به افق ترسیم شده ایران در 1404 با توجه به چشم اندازه 20 ساله ان اشنا هستید؟......(اعلام کنید)
مقصرِاین ناکارامدی مسئولین دقیقا ما دانشجویانی هستیم که به یکی از مهم ترین تصمیمات دهه 80 نظام بی اطلاعیم.
سندی که تجمیع آن یک سال به طول انجامید و از فیلتر تمام شوراها و نهاد های حکومت عبور کرد اما امروزه هیچ اثری از آن نیست.
افق 1404 ایران که 18 سال پیش به تصویب تمام ارکان نظام رسید شامل 8 بند هست که به دلیل ضیق وقت 2 بند آن را برای شما میخوانم.( که قرار بوده (یا هست) در 1404 ما به این جایگاه ها برسیم)
دست یافتن به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با تأکید بر جنبش نرمافزاری و تولید علم، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی، ارتقاء نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل.
بند بعدی:
برخوردار از سلامت، رفاه، امنیت غذایی، تأمین اجتماعی، فرصتهای برابر، توزیع مناسب درآمد، نهاد مستحکم خانواده، به دور از فقر، تبعیض و بهرهمند از محیط زیست مطلوب.
اقای جلیلی رهبری در سال 1383 پس از تایید متن چشم انداز در دیدار با دانشجویان فرموندند :
شما جوانهای عزیز، این سند چشمانداز را مطالعه کنید. اگر کسی دقت نکند، ممکن است خیال کند افرادی نشستهاند و انشاء نوشتهاند؛ ولی نه، بدانید انشاء نیست. کلمه به کلمهی این چشمانداز محاسبه شده است. اینکه ما گفتیم در بیست سال آینده میخواهیم کشور اول منطقه در این خصوصیات باشیم و این شاخصها را داشته باشیم - که در سند دو صفحهیی چشمانداز ذکر شده - کلمه کلمهی اینها بررسی و محاسبه و کارشناسی شده است. ما میتوانیم؛ منتها این توانستن شروطی دارد.
اقای جلیلی طبق شواهد چشم انداز 1404 از دست رفت.
آیا این نشان دهنده نا کارامدی افراد مسئول در بده حاکمیت نیست؟
چرا با تاکید فراوان رهبری و متفق الرای بودن تمام جناح ها بر سر این مسئله باز هم به موفقیت نرسیدیم؟
حال چه برنامه ای برای چشم انداز 1437 داریم؟
ایا در 1437 هم،زمانی که اکثر افراد این سالن در استانه 60 سالگی هستند،باز هم قرار است گفته شود که نشد،نوانستیم،نرسیدیم،انشاالله چشم انداز بعدی!!!!
نقش ما به عنوان دانشجو در تحقق یافتن اهداف 1437 (گام دوم انقلاب) چیست؟ایا فقط باید به مطالبه گری بپردازیم؟
چرا این افق ها برای ما تبدیل به آرزو شده و برای محقق شدنش باید چه کنیم؟
البته---
با توجه به وضع موجود جواب این سوال هارا قطعا نه میدانید و اگر پاسخی هم دارید نباید بدهید.چون که اگر میدانستید به افق 1404 حداقل نزدیک شده بودیم.
#جنبش_عدالتخواه
#دانشگاه_صنعتی_اصفهان
🔺️کف دانشگاه باش🔻
📍
https://eitaa.com/joinchat/768409837C0853875a75