🔴 جای بحث
#حجاب اینجا نیست.
🔺🎥دیروز ویدئویی منتشر شده از دستگیری یک زن جوان توسط
#پلیس #ایران.
با یقین میگویم اگر این جوان در بریتانیا، آلمان یا فرانسه به جای بالا بردن بلافاصله دستها و تسلیم (چه بازداشت به حق چه ناحق) با پلیس وارد زد و خورد میشد، پلیس استخوانهایش را خرد میکرد. و اگر چنین کاری را در آمریکا کرده بود پلیس احتمالا به او شلیک میکرد..
🔹هدف نشر چنین ویدئوهایی، آنهم توسط
#مسیح_علینژاد کارمند رسمی دولت آمریکا، تغییر «قانون» حجاب نیست. افزایش تقابل بخشی از مردم با حکومت و تضعیف پلیس ایران است. پلیسی که دهها برابر نرمتر از پلیس کشورهای غربی است. این را با قاطعیت و براساس تجربه نوزده ساله زندگی در بریتانیا و عضویت چندساله در نهادهای ناظر بر خشونت پلیس در این کشور میگویم.
🔺پیشتر هم گفتهام که شخصا مخالف اجباری بودن حجاب هستم. هرگز هم درین باره ریا نکردهام. اما معتقدم وظیفه همه منتقدان
#حجاب اجباری است که در چنین مواردی از اقتدار نیروی انتظامی کشور دفاع کنند. جای نقد حجاب اجباری چنین جایی نیست.
🔹و همینطور وظیفه طرفداران حجاب است که در دام این بازی پیچیده نیفتند و دفاعشان از حجاب را در چنین جا و موقعیتی انجام ندهند و باعث ایجاد دوقطبی کاذب نشنوند.
🔺مساله اینجا درست یا غلط بودن قانون حجاب نیست. مساله جلوگیری از تضعیف پلیس و از دست دادن محبوبیت نیروی انتظامی کشور است. جلوگیری از اتفاق تلخی که مقدمه سوریه سازی ایران است.
💢 پانوشت: فیلم از حمله پلیس پلیس ویلوود آمریکا در سال دو هزار وهجده به زنی که هیچگونه خلافی مرتکب نشده بود. کافی است «خشونت پلیس آمریکا» را با انگلیسی در یوتیوب جستجو کنید. صدها ساعت ویدیو از وحشیگری روزانه این پلیس میبینید. از وحشیگری پلیس دولتی که مسیح علینژاد ماه به ماه از آن حقوق میگیرد.
📝
#علی_علیزاده
✍پ ن:نشر سخنان علی علینزاده به منزله تآیید تمام صحبت های ایشون نیست..
به منظور اشاراتی هست که راجع به برخورد پلیس با متخلّفین در بریتانیا و.. میکنن و همین طور صحبت هاشون راجع به تضعیف پلیس که بسیار متینه..
📝
eitaa.com/Kelasecherahejab