🔴 حذف چهار صفر از پول کنسل شد؟!
#رشته_توئیت از #علی_خضریان
1️⃣ به همراه تعدادی از منتخبان مجلس یازدهم در نامهای به شورای نگهبان با برشمردن ابهامات و ایرادات لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی (لایحه حذف صفرها) خواستار عودت فوری این لایحه به مجلس شدیم تا با دقت و وسواس بیشتری نسبت به رفع ابهام و تصویب آن اقدام شود.
2️⃣ در مقدمه توجیهی لایحه حذف صفرها در حالی هدف آن اعاده حیثیت پول ملی ذکر شده است که اولا تعداد صفرها، شاخص درستی برای قدرت پول ملی و اقتصاد ملی نیست. نرخ برابری وون کره جنوبی و ین ژاپن که دو کشور با اقتصادهای پیشرو و قوی هستند به ترتیب معادل ۰/۰۰۹۱ دلار و ۰/۰۰۰۸۵ دلار است؟
3️⃣ ثانیا بلحاظ نظریه و تجارب اقتصادی جهانی، اعاده حیثیت (قدرت خرید) پول تنها با مجموعهای از سیاستهای منسجم حول کسری بودجه، ارز و سیاستهای پولی میسر خواهد شد. وقتی بنا نیست روند تورمی نیم قرن اخیر تغییر اساسی یابد، اصرار بر حذف صفرها چه توجیه تخصصی دارد؟
4️⃣ حذف چهار صفر غیر از هزینههای بزرگی که برای تعدیل ظاهری تمام صورتهای مالی، اطلاعات و آمار و همچنین کلیه اسناد مبادلات و تعهدات حال و آتی شرکتها و فعالان اقتصادی و تمام نرمافزارهای اقتصادی و مالی دارد، بیشک موجب افزایش قیمت برخی کالاها و گردشدن واحدهای کوچک به سمت بالا خواهد شد.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f