🚩
آموزش و پرورش شهرستان های ساوجبلاغ و چهارباغ ، با همکاری فرهنگیان محترم ، اولیا گرامی و دانش آموزان عزیز ، برگزار خواهد کرد
❇️ با عنایت به نزدیک شدن به عید سعید غدیر خم ، به منظور توسعه مهربانی و نیکی به یکدیگر که ریشه در فرهنگ عمیق ایرانیان و همسو با موازین ایدئولوژی اسلامی است و همچنین به جهت پاسداشت این روز فرخنده مقرر است با توجه به توصیه و سفارشات موکد به اطعام در روز عید غدیر، ۲ اقدام بزرگ به همت خانواده بزرگ آموزش و پرورش منطقه ( فرهنگیان_دانش آموزان _ اولیاء ) صورت پذیرد:
۱. تهیه و تامین حداقل ۱۴ هزار ظرف یکبار مصرف غذا از محل مشارکت دانش آموزان و یا نذورات و هدایای عموم مردم و توزیع آن بین فرهنگیان، دانش آموزان و اولیاء گرانقدر، مقرر است انشالله هرکدام از این عزیزان به اندازه ظرفیت و توان خود تعدادی از این ظروف را دریافت و در روز عید غدیر از اطعمه و غذاهای طبخ شده در منزل در این ظروف بسته بندی و بین همسایه و یا اقوام و آشنایان خود پخش نمایند.
۲. هدف گذاری تهیه و ذبح ۱۴ راس گوسفند در روز عید غدیر فقط و فقط به همت و توسط دانش آموزان منطقه و توزیع گوشت قربانی، بین دانش آموزانی که تحت پوشش کمیته امداد و یا بهزیستی هستند (طرح صرفا دانش آموزی)
🔸 عزیزانی که تمایل به همکاری در این پویشِ اِطعام و نذری در عیدبزرگ را دارند ، در (پیام رسان شاد) روی لینک savojtazim@ کلیک و عضو گروه "ستاد تعظیم عید غدیرخم " شوند.
🆔
https://shad.ir/farhangiansav
#خبرخور(نگین البرز) درپیام رسان ایتا
سوژه های خودرا برای ما ارسال کنید
https://eitaa.com/khabarkhurneginallborz52