⭕️ تحلیلی متفاوت که باید چکش کاری شود که آیا به واقعیت نزدیک است؟!!
📍تحلیل های انتخاباتی تا دقیقه نود باید مورد نقد و بررسی قرار گیرد و هیجانی جبهه انقلاب نباید تصمیمی بگیرد
🔻انصراف رئیسی، فن بدل به تاکتیک اصلاحطلبان
🔹اول: ما در انتخابات 92و 96 ریاست جمهوری و 94 مجلس و خبرگان شکست خوردیم، نه از "گزینهی اصلی" رقیب، بلکه از "تاکتیک انتخاباتی" او با نامزد درجه چندم! اصلاحطلبان هروقت گزینه اصلیشان اجازه شرکت در میدان نیافته، سلبی رای دادهاند، نه ایجابی! با این منطق که"مهم نیست چه کسی انتخاب شود، مهم این است چه کسی انتخاب نشود!" گاهی جلیلی، گاهی رئیسی و گاهی حضرات آیات جنتی، مصباح و یزدی! صحبتهای اخیر کرباسچی و غالب اصلاحطلبان هم نشان میدهد الان هم تزشان این است! گزینه اصلی که لاریجانی بوده اوت شده و آنها میخواهند گزینه اصلی رقیب- یعنی رئیسی- را با یک رای سلبی به یک نامزد دست چندم -یعنی همتی- اوت کنند.
🔹دوم: برای اوت کردن رئیسی باید بتوان با فضاسازی به جامعه قبولاند که رئیسی "گزینه حاکمیت" است و همه چیز برای رئیسجمهور شدنش "مهندسی شده" است. مسالهای که از ابتدای استارت تبلیغات و بخصوص در مناظره اول، هم توسط همتی و مهرعلیزاده و هم در فضای رسانهای رویش مانور داده شد. اما یک نقطه ضعف هم در رئیسی هست که طرف مقابل با هوشمندی رویش مانور داده و آن "عدم اشراف و ورود تخصصی به موضوعات اصلی کشور مثل اقتصاد و سیاست خارجی" است. رئیسی در بحثهای کارشناسی، بر کلیات اشراف دارد اما ورود و آگاهی تخصصی ندارد، نه مساله را میشناسد و نه به راهحلش اشراف دارد. نقطهضعفی که مهرعلیزاده هم صراحتا رویش دست گذاشت و گفت در مباحث اقتصادی بدون کمکگرفتن از مشاورانتان نظری نمیتوانید بدهید. فضای مناظره اول هم این واقعیت را جلوی چشم مردم قرار داد که اگر قرار باشد کسی در برابر همتی حرف جدی برای گفتن داشته باشد، "جلیلی" است. آقای رئیسی در این سالها مشغول خدمت در آستان قدس و قوه قضائیه بوده و نه در عرصه اقتصاد و نه در عرصه دیپلماسی نتوانسته ورود تخصصی و اشراف خوبی بر این مسائل داشته باشد. اما جلیلی علاوه بر پیگیری مسائل اقتصادی کشور در قالب دولت سایه در هشت سال گذشته و بررسی آنها در کارگروههای تخصصی؛ بخاطر سابقه دبیری شورای عالی امنیت ملی، نمایندگی رهبری در این شورا و عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی؛ میتواند هم در حیطه اقتصادی و هم در بحثهای دیپلماسی از پس همتی برآید. به جز جلیلی، قاضیزاده و زاکانی ممکن است در متلکپرانیها و جدلهای میدانی کمک بیایند، اما در بحثهای تخصصی و کارشناسی نه اشراف جدی دارند و نه حرف خاصی برای گفتن. بنا بر این تا اینجای کار دو آسیب اصلی وجود دارد: "عدم اشراف و ورود تخصصی رئیسی به مسائل اقتصادی و دیپلماسی"، "تلاش رقیب برای فرار از مقابله با چالشهای جدی وارد شده از طرف جلیلی با انگ "نامزد پوششی". دو محوری که بنظر میرسد پایهی سیاست جریان رقیب برای تداوم فضای تبلیغاتی هم باشد. فرار امروز همتی از مناظره با جلیلی نیز بر همین دو نکته تکیه دارد.
🔹پیشنهاد: بنظر میرسد جریان انقلاب در برابر تاکتیک "رای سلبی" رقیب، باید فنِ بدل بزند. کنار رفتن آقای رئیسی به نفع جلیلی، طرف مقابل را کاملا خلع سلاح میکند. هم شائبه مهندسی انتخابات به نفع رئیسی که محور اصلی مانورهای تخریبی طرف مقابل است را باطل میکند و هم جلیلی را که در دیپلماسی و اقتصاد از رئیسی دست پُرتری دارد روبروی رقیب مینشاند. تنها این تاکتیک است که میتواند باطلالسحر همه سیاستهای تبلیغی و تخریبی جریان رقیب باشد و آنها را نه در موضع "حمله و تهاجم"؛ بلکه در موضع "پاسخگویی و انفعال" قرار میدهد.
در صورت این اقدام و حمایت آقای رئیسی از جلیلی و کنار او بودن در روزهای آتی تبلیغات، پیروزی بیش از هر روز نزدیک خواهد بود. در این صورت هم دغدغه آقای رئیسی برای اینکه معیشت و زندگی مردم مجددا در دست جریان اصلاحطلب قرار نگیرد محقق میشود و هم ایشان روند امیدوارانه خود در قوه قضائیه را ادامه میدهند. چرا که بیم آن میرود با رئیسجمهور شدن ایشان، جریان مخالف یا منتقد رویه اصلاحی او در آن قوه، زمام امور را در دست گرفته و قوه را به ریل سابق بازگردانند که نتیجهای جز عقبگرد نخواهد داشت. پیروزی نزدیک است، اگر آقای رئیسی هشیار عمل کند...
▪️امین فرج اللهی
#دولت_سوم_روحانی
#پایان_دولت_بی_تدبیر
#پایان_غربگرایان_ناکارآمد
#انتخابات۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
#نامرد_میدان
#نفاق
#انتخابات_۱۴۰۰
#مرگ_بر_منافق
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷بهترین ها را در کانال
#خبر_تحلیل، و در پیام رسان های ایرانی بخوانید
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
sapp.ir/khabar_tahlil 👈سروش