⬅️
زلال غدیر ⬅️
سرفصل ها
✳️ فصل سوم: حضرت امام علی (ع) و پیامبران گذشته
❇️ بخش چهارم: حضرت امام علی علیه السلام و نوح نبی (ع)
🌸 در ژوئیه 1951 م، گروهی از دانشمندان معدن شناس روسی برای معدن یابی، مشغول کاوش زمین بودند كه ناگهان به تخته چوب هایی پوسیده برخوردند.
🌸 از علائمی دریافتند كه باید این چوب ها غیر عادی و مشتمل بر راز نهفته ای باشد. در آن میان، تخته چوب مستطیلی شكلی یافتند كه همه را به حیرت انداخت؛ زیرا در اثر گذشت زمان، كهنگی و پوسیدگی به تمام چوبها راه یافته بود جز این تخته كه چهارده اینچ طول و ده اینچ عرض داشت و حروفی بر آن منقش بود.
🌸 در 27 فوریه 1953م، دولت روسیه، برای تحقیق و بررسی درباره این تخته چوب، كمیته ای متشکل از باستان شناسان و استادان زبانهای كهن تشكیل داد. ( اسامی اعضای این كمیته در نشریات آن زمان منعکس شد.)
🌸 بالأخره پس از هشت ماه تحقیق و كاوش، اسرار آن تخته چوب، برای كمیته كشف گردید و معلوم شد این تخته چوب، از بقایای کشتی حضرت نوح علیه السلام بوده كه برای تیمّن و مددخواهی چیزهایی بر آن نوشته و بر كشتی نصب كرده اند.
🌸 كمیته تحقیق، پس از هشت ماه تلاش بی وقفه، توانستند نوشته مذكور را بخوانند و به حروف روسی درآورند، سپس استاد زبان های باستانی بریتانیا،
mr.n.f.makes ، الفاظ مذكور را به انگلیسی چنین ترجمه كرد:
my god ، my helper . keep my hand with mercy and with your holy bodies : Mohamad، Alia، Shabbar، Shabbir، Fatema.
They all are biggests and honourables.
The world established for them. Help me by their names.
You can reform to right.
🌸 ترجمه: « ای خدا من! ای مددكار من! به لطف و مرحمت خود و به طفیل ذوات مقدّس محمّد، ایلیا، شبر و شبیر و فاطمه دست مرا بگیر.
🌸 این پنج وجود مقدّس از همه باعظمت تر و محترم هستند و تمام دنیا برای آنان برپا شده است.
🌸 پروردگارا به واسطه نامشان، مرا مدد فرمای. تو می توانی همه را به راه راست، هدایت نمایی».
🌸 (ماهنامهی Star of Bartania، چاپ لندن، ژانویه 1954م؛ مجلهی Manchester Sunlight، 23ژانویه 1954م؛ مجلهی London Weekly Mirror، 1فوریه 1954م. )
🌸 در این زمینه موارد قابل تأمل دیگری نیز وجود دارد که علاقه مندان می توانند برای آشنایی بیشتر به كتاب "علی و پیامبران" تألیف حكیم سید محمود سیالكوتی مراجعه نمایند.
#غدیر
#عید_غدیر
#امام_زمان عجل الله
➖➖➖➖➖
✅ خادمین
🆔
@khademeen