امام حسين عليه السلام :وَيلَكُم إنْ لمْ يَكنْ لَكُم دِينٌ فَكُونُوا أحرارا في الدُّنيا واى بر شما ! اگر دين نداريد، در دنيا آزاده باشيد.
پزشکیان: نباید دور خودمان قفس بکشیم هیچ دولتی نتوانسته است در قفس شکوفا باشد
آیا شهید رئیسی دور ایران را قفس کشیده ؟ | ببیند شیطان چگونه درعمق وجود مخالفان او نفوذ کرده و با این اندیشه و روش می¬خواهند در راس قوه مجریه ایران اسلامی که چشم امید همه مستضعفین به آن دوخته شده است قرار گیرند پناه برخدا !؟
رئیس جمهوری که از روز ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مدت 34 ماه ۲۸ سفر خارجی به ۲۳ کشور داشته است. در حالی که حسن روحانی که معروف به شیخ دیپلمات بود طی 96ماه ریاستش فقط ۵۵ سفر به بعضی از کشورهای جهان از جمله ۶ بار به آمریکا رفت که آنهم برای به دست آوردن دل کدخدا که نتیجه¬اش را ترامپ کف دستش گذاشت ؟ آنوقت دوران روحانی می¬شود دوران شکوفائی و دوران شهید رئیسی می¬شود در قفس بودن واقعاً هزاران نفرین بر آن کسانی که برای رسیدن به هدف خود از هر وسیله و تحریفی حتی دروغ، تهمت، خیانت، نا سپاسی و... استفاده نموده و دولت شهید خدمت را با این کارنامه روشن به اشکال مختلف متهم می¬نمایند.
در یک مثال روشن، در دوره آیت الله رئیسی مراودات و قراردادهای ایران با آفریقا چهار برابر شد و ایشان عازم کشورهایی شد که بعضاً بیست سال روئسای جمهور کشورمان به آنجا سفر نکرده بودند.
برقراری ارتباط با عربستان سعودی، تبادل سفیر با امارات، بهبود روابط با کویت، مدیریت موفقیت¬آمیز اختلافات با دولت افغانستان، جمهوری آذربایجان و اقلیم کردستان عراق، افزایش سطح مراودات چند لایه با ترکیه و روسیه، حل و فصل مساله گازی با ترکمنستان و خط لوله صلح با پاکستان و چندین مورد دیگر در ارتباط با همسایگان، حاصل رویکرد جدید دولت آیت الله رئیسی به سیاست خارجی بود که شهید حسین امیرعبداللهیان با تخصص و تجربه منطقهای خود به خوبی از پس آن برآمد.
هنگامی که شهید امیرعبداللهیان در هشتم شهریور ۱۴۰۰، یعنی پنج روز پس از انتخابش به عنوان وزیر امور خارجه، به اجلاس بغداد رفت و در هنگام عکس یادگاری پایان مراسم، جای خود را که پشت رییس جمهور فرانسه در نظر گرفته بود تغییر داد و به صف اول آمد، برخی آن را اقدامی لحظهای و استثنائی دانستند اما رفتار مقتدرانه شهید امیرعبداللهیان و ادبیات غرورانگیز مقامات کشورمان در حوزه خارجی ثابت کرد که عزم دولت آیت الله رییسی در تغییر «دیپلماسی التماس» به «گفتمان اقتدار» به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است. لذا پس از شهادت ایشان 65 تن از سران و مقامات کشورها و سازمانها و شخصیتهای بینالمللی (از رئیس جمهور، نخست وزیر، وزیر، سران سازمانهای بین المللی و... خلاصه از بهترین دوستان جمهوری اسلامی ایران مانند: حزب الله تا بدترین دشمنان مانند وزیر امور خارجه امریکا) برای شهادت شهید رئیسی و همراهانش با ملت ایران به اشکال مختلف ابراز همدردی کردند بعضی آمدند، بعضی پیام دادند و حتی بعضی مانند هندوستان با جمعیت یک میلیارد و چهارصد میلیون برای همدردی با ملت ایران (که به گفته پزشکیان در قفس قرارگرفته) عزای عمومی اعلان کردند. دولت سیزدهم با راهبرد «سیاست متوازن هوشمند» و انتخاب وزیری در تراز انقلاب اسلامی، نگاه چند بُعدی به سیاست خارجی، توجه به اقتصاد در سیاست خارجی، توجه ویژه به همسایگان، گفتمان عزتمندانه؛ آیا دور خود قفس کشید؟! که با بهره¬گیری از تجربه تلخ تلاش دوران عمر 32 ساله اصلاح طلبان برای ارتباط با چند قدرت غربی و ثمره تقریباً هیچ آن، در فرصت کوتاه سه ساله، با ارتباط و تعامل با آفریقا، شرق آسیا، همسایگان و آمریکای جنوبی و عضویت ایران در پیمان شانگهای، بریکس، سازمان APAC، موافقتنامه تجارت آزاد ایران با کشورهای عضو اوراسیا، هماهنگی با روسیه برای انتقال گاز آن کشور از طریق ایران به کشورهای هدف (هاب گازی) با درآمدی سالانه بالغ بر درآمد نفت ایران و موارد مشابه یکی از درخشانترین دورههای پس از انقلاب بوده است.
گفتمان و برندی که میتواند ایران اسلامی را به عنوان الگوی کشوری مقتدر، قابل اعتماد، مستقل و صاحب سبک در توسعه معرفی کند و نه تنها منافع کشورمان بلکه منافع منطقه را تامین کند. آنوقت آقای پزشکیان با تحریف حقایق و سخنانی اینچنین که «نباید دور خودمان قفس بکشیم یا هیچ دولتی نتوانسته است در قفس شکوفا باشد» که این گفتمان عزتمند دوران شهید رئیسی را می¬خواهد برگرداند به گفتمان ذلت¬بار دوران آقای روحانی در حالیکه او زمانی خواهد فهمید « فَمَنْ أَبْصَرَ فَلِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ عَمِيَ فَعَلَيْهَا» که دیگر فایده¬ای ندارد.
@khakriz01 عضو شوید