#تربیت_فرزند اگر فرزندتان از شما خواست که تکالیفش را انجام دهید هرگز این کار را نکنید اما هنگام انجام تکالیف کنار او باشید تا بتوانید از همان آغاز عادات مطالعه ای کودک را نیز نظر بگیرید و متوجه مشکلات او شوید. حضور شما به کودک کمک می کند تکالیف را بهتر انجام دهد و درس ها را بهتر بیاموزید.
اگر کودک شما دبستانی و کم سن و سال است برای انجام تکالیف در جای مشخص به او سخت نگیرید و اجازه دهید او تکالیف خود را در مکانی نزدیک به شما مانند میز آشپزخانه یا اتاق نشیمن بنویسد و هر چند وقت یک بار سری به کودک بزنید تا انجام تکالیف را کنترل کنید اما هنگام نوشتن تکالیف وسایلی مانند تلفن، تلویزیون و رایانه باید از کودک دور باشد تا حواس کودک را پرت نکند.
اگر شاغل هستید و زمان آمدن کودک از مدرسه منزل نیستید ، از قبل محیط مناسبی برای مطالعه او فراهم کنید و هر شب به تکالیف او رسیدگی کنید و آنها را بررسی نمایید.
زمانی را برای بازی و تماشای تلویزیون کودکتان بگذارید تا او تکالیف را با انرژی بیشتر و وقت کمتری انجام می دهد. اگر مدت انجام تکالیف طولانی شد از او بپرسید مشکل چیست؟ زیرا ممکن است برخی از مسائل توجهش را کم کرده باشد . برخی اختلالات روان پزشکی مانند بیش فعالی، اختلال یادگیری یا وسواس می تواند از توجه کودک به درس بکاهد.
اگر کودک شما تکالیفش را انجام نمی دهد اجازه دهید همان گونه به مدرسه برود تا با پیامد کارش مواجه شود . مسائل مدرسه را به معلم بسپارید ومدام با معلم فرزندتان در تماس و ارتباط باشید.
هیچگاه کودک خود را به خاطر تکالیفش دعوا نکنید و اشک او را در نیاورید زیرا انجام تکالیف مدرسه برای بچه هایی که تازه مدرسه رفتند، به امری ناخوشایند تبدیل می شود. •┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈
☑️نشانی سازمان مدارس الگوی صالح استان خوزستان در پیام رسان های ایرانی🇮🇷
ایتا/بله/روبیکا
↩ نشانی کانال:
@khanevaderahian
#با_ما_همراه_باشید🇮🇷✌