💢تحلیل میکنید یا آرزوهایتان را بر زبان میآورید!
🔹«علی جنتی» وزیر ارشاد دولت یازدهم، در اظهاراتی عجیب و غریب، ایران را بر سر دو راهی لشکرکشی به سوریه یا حمایت سیاسی صرف قرار داد. او که به زعم خود درحال تحلیل وضعیت امنیتی سوریه است، با «رژیم» خواندن دولت قانونی بشار اسد مدعی شده است که سقوط او قطعی است.
🔸او نوشته است: «سرانجام نیروهای مخالف بشار اسد که با حمایت ایران و حزبالله عقبنشینی کرده و در سالهای گذشته تحت حمایت ترکیه در استان ادلب سوریه استقرار داشتند، با تجدید قوا و حمله غافلگیرانه شهر تاریخی حلب را تصرف کردند. این پیروزی میتواند مقدمهای برای اشغال سایر شهرهای سوریه و حتی پایتخت باشد.»
🔹باید یادآور شد آن زمانی که داعش به دمشق رسیده بود و تا کاخ ریاست جمهوری بشار اسد فاصله چندانی نداشت، ایران سوریه را از چنگ کفتارهای داعشی نجات داد. حالا که نه داعشی وجود دارد و نه کرکی به تن تروریستها مانده است. این دست مواضع اصلاحطلبانه گویای مخالفت غربگرایان با مقاومت است.
به خط انقلاب بپیوندید👇👇👇
https://eitaa.com/khateenghelab300
https://rubika.ir/joing/FAABFDEC0ONYMVZZFNOEQSOONQAZUPNQ