🔴 ۳۵ نفر در حوادث هشتم مهر زاهدان جان باختند
♦️استاندار سیستان وبلوچستان:در اتفاقات هشتم مهرماه امسال در زاهدان ۳۵ نفر جان خود را از دست دادند که به دستور رهبر معظم انقلاب و بر اساس مصوبات شورای تامین و سیاستهایی که رییس جمهور و وزیر کشور اعلام کردند افرادی که در این حوادث بیگناه کشته شدند به عنوان شهید محسوب می شوند.
♦️افراد بیگناهی که دچار حادثه شدند به عنوان جانباز محسوب می شوند که بر اساس گزارش دستگاههای امنیتی و انتظامی تا کنون ۲۴ نفر مجروح این حوادث به عنوان بیگناه شناخته شدند و ممکن است این تعداد بیشتر شوند و به ۳۵ نفر هم برسد.
♦️بر اساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی و شورای تامین استان در خصوص برکناری افراد و کسانی که احتمالا قصور و کوتاهی داشتند بررسیهای اولیه انجام که در این راستا فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان و رییس کلانتری ۱۶ این شهر تغییر کردند و یک جابجایی در رابطه با فرمانده انتظامی استان شد که این هم از مطالبات مردم و مسوولان مربوطه بود.
♦️تنها شهرداری زاهدان ۲ هزار میلیارد ریال از اغتشاشات مهرماه در زاهدان خسارت دید و همچنین آسیب هایی به اماکن عمومی و مردم وارد شد به طوریکه بیش از یکهزار و ۹۰۰ موتور سیکلت را آتش زدند و به ۱۹۶ خودروی مردمی و دولتی آسیب وارد کردند و سه مرکز خرید با دارا بودن ۸۰ مغازه را آتش زدند و به ۲۲ بانک و همچنین مرکز جراحی نبوت زاهدان که در کنار محل حادثه و متعلق به سپاه بود خسارات بالایی وارد کردند.
♦️علیرغم جو سازیهای متعدد مبنی بر عدم به کارگیری افراد اهل تسنن در مدیریت استان، بسیاری از مدیریتها در سیستان و بلوچستان از جمله در سطح معاونان استاندار، فرمانداران و مدیران کل به برادران اهل تسنن واگذار شده است
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍
eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍
splus.ir/ebratha.org سروش