🌙🟢شرح چهل حديث
🥀🤍امام خمینی رضوان الله علیه:
9️⃣2️⃣ حدیث بیست و نهم وصایای پیامبر
⬅️ در اخلاص در قرائت است
🌙🟢و از آداب لازمه قرائت قرآن كه در تأثير در قلوب سمت ركنيّت دارد و بدون آن هيچ عملى را قيمتى نيست، بلكه ضايع و باطل و موجب سخط الهى است، اخلاص است كه سرمايه مقامات اخرويه و رأس المال تجارت آخرت است. و در اين باب نيز در اخبار اهل بيت عصمت (علیهم السلام)
🔺سفارش بليغ شده است.
🔻از آن جمله آن است كه جناب كلينى، رضوان اللّه عليه، حديث كند:
🥀🤍بإسناده عن أبي جعفر، عليه السّلام، قال: قرّاء القرآن ثلاثة: رجل قرأ القرآن فاتّخذه بضاعة و استدرّ به الملوك و استطال به على النّاس. و رجل قرأ القرآن فحفظ حروفه و ضيّع حدوده و أقامه إقامة القدح. فلا كثّر اللّه هؤلاء من حملة القرآن. و رجل قرأ القرآن فوضع دواء القرآن على داء قلبه، فأسهر به ليله، و أظمأ به نهاره، و قام به في مساجده، و تجافى به عن فراشه، فبأولئك يدفع اللّه العزيز الجبّار البلاء، و بأولئك يديل اللّه من الأعداء، و بأولئك ينزل اللّه الغيث من السّماء. فو اللّه، لهؤلاء فى قرّاء القرآن اعزّ من الكبريت الأحمر. [1]
⏮ «قاريان قرآن سه گروهاند:
1️⃣يكى، آنان كه قرائت قرآن را سرمايه معيشت اتخاذ نمودند، و به واسطه آن از ملوك حقوق و شهريه گيرند، و بر مردم تقدم جويند.
2️⃣و ديگر، آنان كه حفظ حروف و صورت قرآن كنند، و تضييع حدود آن نمايند و او را پشت سر اندازند، چنانچه سوار قدح خود را به پشت آويزد خداوند زياد نكند اين قسم حمله قرآن را.
🔻🔻🔻