🔹مهدی رباطی طی توییتی مدعی شد رییس جمهور اصلح از نظر رهبری با توجه به فرمایشات روز گذشته رهبری آقای دکتر قالیباف هست
اما چند نکته؛
اولا: بعد از لجن پراکنی احمد جانجان یکی از دلالان بورس و تعدادی دیگر از فعالین حوزه بورس علیه دکتر جلیلی حالا شاهد این توییت مهدی رباطی هستیم.
ثانیا؛ برای تحلیل بهتر موضوع باید بدانیم مهدی رباطی کیست؟
مهدی رباطی مدیر عامل کارگزاری بورس بیمه ایران و یکی از عوامل اصلی بدبحتی مردم در بازار سرمایه بورس کشور هست. رباطی یکی از فعالین بورس می باشد که در سال ۱۳۹۶ با انتشار نامه گسترده به همراه چند دلال بورس دیگر با حمایت گسترده از حسن روحانی باعث به قدرت رسیدن وی شدند.
ثاالثا؛
به دفعات عرض کردیم اینگونه برداشت های کوته فکرانه از سخنان حضرت اقا بزرگترین جفا در حق حضرت اقا می باشد که متاسفانه برخی طرفداران آقای قالیباف از سر جهالت و برخی اصلاح طلبان همچون رباطی با هدف انشقاق در جبهه انقلاب و تضعیف کاندیدای اصلح مبادرت به انجام آن می نمایند .
اما سوال مهم ؛
چرا دلالان بورس و عاملان بدبختی ملت در بورس و اصلاح طلبانی همچون رباطی و.... اینگونه در حمایت از دکتر قالیباف و علیه دکتر جلیلی وارد میدان شدند؟؟؟ انتخاب آقای جلیلی چه خطراتی را متوجه دلالان بورس و عاملین بدبختی ملت نموده که اینگونه بی مهابا وارد میدان شده و علیه دکتر جلیلی لجن پراکنی می نمایند؟؟
#به_بزرگترین_کانال_انتخابات_بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1402012463C21989c928f