🔴
دستگیری سارق منازل روستای کمال الملک کاشان
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از شناسایی و دستگیری سارق حرفهای منازل روستای کمال الملک خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پیام کاشان سرهنگ ایرج کاکاوند با اعلام این خبر اظهار داشت : در پی وقوع چند مورد سرقت منازل خالی از سکنه در سطح روستاهای کله و ارمک شهرستان کاشان، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت .
وی افزود: ماموران فرماندهی انتظامی بخش نیاسر طی گشت زنی هدفمند در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو ال ۹۰ مشکوک و جهت بررسی بیشتر خودرو مذکور را متوقف کردند .
این مقام انتظامی در ادامه گفت : ماموران طی هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از خودرو متهم ، متوجه وجود اموال سرقتی داخل خودرو شده و متهم را جهت بررسی بیشتر به یگان انتظامی منتقل کردند .
سرهنگ کاکاوندگفت : متهم در بازجوییهای اولیه به عمل آمده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی در ادامه با مواجه شدن با مستندات موجود به ۴مورد سرقت از منازل در سطح روستای کمال الملک اعتراف کرد .
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان یادآور شد: همکاری مردم با پلیس عامل مهمی در توسعه امنیت پایدار خواهد بود و از شهروندان درخواست کرد موارد فوریتی و مشکوک را بلافاصله با پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند .
پنجشنبه 15 شهریور۱۴۰۳
#پیام_کاشان اینجا است👇
https://eitaa.com/joinchat/3907518475C490c3d9ea9