❌️معلوم هست وزارت ارشاد چه خبره؟!
آقای وزیر عنوان جایی که شما هستید «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» هست که یکی از اصلیترین متولیان حوزه فرهنگه؛ بعد این رفتار هنجارشکن از طرف مدیرکل روابط عمومی وزارت چه معنایی داره؟!
🗣 اعظم سادات سیدمومنی
⬅️👈کسی که:
1⃣در وزارت ارشاد است،یعنی جائیکه میخواهد فرهنگ کشور را درست کند.
2⃣در وسط معرکه ی حجاب و تلاش برای بیحجابی در کشور
3⃣با یک زن بیحجاب عکس بگیرد😳 و عین بخیالش نباشد:
⛔️یا خودش موافق با بیحجابیست
⛔️یا میترسد و جسارت برخورد ندارد و بی عرضه است
⛔️یا اعتقادی به حکم الهی حجاب ندارد
⛔️یا خدای ناکرده خائن و نفوذی است
بهرحال این حدیث پیامبر اکرم ص را تقدیم به او میکنیم( تازه اگر بی عرضه باشد،اگر عمدا بخواهد هنجارشکنی کند،کارش در قیامت ازین هم بدتر است)
👈👁"رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله در مذمت فردی که مسئولیتی را بدون داشتن شایستگی لازم میپذیرد، فرمود «مَنْ تَوَلّی عَمَلا وَ هُوَ یعْلَمُ أنَّهُ لَیسَ لَهُ بِأهْلٍ، فَلْیتُبَّوَءُ مَقْعَدُهُ مِنَ النّارِ🔥» یعنی هر که ریاست و مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد، در قبر و قیامت جایگاه او پر از آتش🔥 خواهد شد."
🤲خدا کند که این مسؤل از خواب بیدار شود و خود را از آتش برهاند.🤲
⬅️👈آقای پزشکیانِ عزیز،وقتی میگویند،مهره های دور و برت را درست بچین و از اجق وجقها استفاده نکن برای همین است تا در وِزر و وبال و گناهِ بزرگِ گمراه کردن یکملت شریک نباشید.